SYSTANE lubrikantas akims ULTRA, 10 ml, 1 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Išparduota, laukiame papildymo

SYSTANE lubrikantas akims ULTRA, 10 ml, 1 vnt.

Prekės kodas: 10000119311
Medicinos priemonė

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

10,29 € (su PVM) 8,50 € (be mok.)
block Išparduota
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

SYSTANE drėkinantys akių lašai

Alcon kompanija, naudodama pažangiausias technologijas, sukūrė visiškai naują, nepaprastai efektyvų produktą - SYSTANE. Šie ypatingos sudėties drėkinantys akių lašai buteliuke yra skystis, o įlašinti į akis prisitaiko prie kiekvieno ligonio ašarų plėvelės pH ir virsta švelniu geliu, kuris tolygiai pasiskirsto visame akies paviršiuje, sudaro vieną visumą su ašarų plėvele ir užtikrina ne tik ilgalaikį komforto jausmą, bet ir išskirtinę epitelio apsaugą.

SYSTANE sudėtyje yra HP-guaro (hidroksipropilguaro), boro rūgšties jonų, drėkinančių polimerų sistema (propileno glikolis ir polietileno glikolis 400), reikalingiausių elektrolitų (natrio, kalio, kalcio, magnio ir cinko jonų) ir saugaus konservanto polikvodo. Unikalusis HP-guaras - polimeras, galintis virsti geliu priklausomai nuo aplinkos pH. Įlašinus SYSTANE, ašarų plėvelės fiziologinis pH sukelia cheminę reakciją - HP-guaro molekulės susijungia kryžminėmis jungtimis su boro rūgšties jonais ir susidaro švelnus gelis, kuris tolygiai pasklinda visame akies paviršiuje. Šis gelis ne tik ilgam apsaugo rageną, bet ir prailgina kito komponento - drėkinančių polimerų sistemos buvimo akyje laiką. Be to, dalis HP-guaro molekulių prisiriša prie pažeisto ragenos epit elio - taip jį apsaugo bei išlaiko idealią akies paviršiaus mikroaplinką. Tokiu būdu SYSTANE puikiai drėkina akį, didina ašarų plėvelės stabilumą, lėtina jos išsausėjimą bei užtikrina epitelio regeneraciją. Iš kitų drėkinančių akių lašų, mažinančių sausumo pojūtį, sudirginimą, deginimą, dilgsėjimą, smėlio ar svetimkūnio pojūtį, SYSTANE ryškiai išsiskiria savo poveikio trukme - jis ypač ilgam užtikrina komforto jausmą ir patikimą akies paviršiaus apsaugą.

SYSTANE dozuojamas 1-2 kartus per dieną (arba pagal poreikį); atidarytas galioja 6 mėnesius. SYSTANE drėkinantys akių lašai Prašome atidžiai perskaityti ir išsaugoti šį informacinį lapelį.

SYSTANE drėkinantys akių lašai - sterilus tirpalas, kurio sudėtyje yra polietileno glikolio 400, propileno glikolio, HIDROKSIPROPILO GUARO, boro rūgšties, kalcio chlorido, magnio chlorido, kalio chlorido, natrio chlorido, cinko chlorido ir POLIKVODO ® (polidronio chlorido) 0,001 % .
 

VARTOJIMAS:
(Indikacijos) SYSTANE drėkinantys akių lašai yra komforto jausmą suteikiantis tirpalas, kuris greitai sudrėkina akių paviršių, ilgam sumažina sausumo pojūtį, sudirginimą, deginimą, dilgsėjimą, smėlio ar svetimkūnio pojūtį, kurį sukelia tokie aplinkos faktoriai kaip dulkės, dūmai, ozonas, ultravioletiniai spinduliai, karštis (radiatorius/sauna), oro kondicionavimas, vėjas, darbas prie brėžinių arba retas mirksėjimas, ilgai žiūrint televizorių ar dirbant kompiuteriu.
 

KONTRAINDIKACIJOS (Kada nevartoti): Žmonės, alergiški bet kuriai
 

 SYSTANE drėkinančių akių lašų sudedamajai daliai, neturėtų vartoti šio produkto.
 

NURODYMAI SYSTANE drėkinantys akių lašai gali būti vartojami tiek kartų per dieną, kiek reikia. Įlašinkite lašus į akį ir pamirksėkite.
 

ĮSPĖJIMAI Svarbu, kad jūs laikytumėtės savo akių priežiūros specialisto ir visų pakuotės instrukcijų nurodymų, kad būtų užtikrintas tinkamas produkto vartojimas. Jeigu jūs patiriate nuolatinį akių diskomfortą, pernelyg stiprų ašarojimą, regėjimo pakitimus arba jūsų akys parausta, pasikonsultuokite su savo akių priežiūros specialistu, nes gali kilti rimtų problemų.
 

ATSARGUMO PRIEMONĖS: Kad išvengtumėte lašų užteršimo, niekada nelieskite lašintuvo galiuku jokio paviršiaus. Po naudojimo pakeiskite kalpokėlį. Laikyti kambario temperatūroje. Kai nenaudojate, laikykite buteliuką sandariai uždarytą. Naudoti iki galiojimo datos, nurodytos ant produkto pakuotės. Praėjus šešiems mėnesiams po pirmojo atidarymo, preparatą reikia išmesti. Saugoti nuo vaikų.
 

KAIP TIEKIAMAS: SYSTANE drėkinantys akių lašai, sterilizuoti garo ir filtravimo kombinacijos pagalba, yra tiekiami plastikiniuose 10 ml buteliukuose. STERILUS A

 

GAMINTOJAS: Alcon Laboratories, Inc. 6201 South Freeway Fort Worth, Teksasas, JAV 76134-2099 ĮGALIOTAS ATSTOVAS EU: Alcon Laboratories (U. K.) Ltd. Boundary Way Hemel Hempstead Hertfordshire HP2 7UD Didžioji Britanija

Rekomenduojamos prekės