Lojalumo klubas

Vaistinių tinklas „Camelia“ neužleidžia lyderio pozicijų: ir taip didžiausi atlyginimai rinkoje auga toliau

Jau 30 metų gyvuojantis lietuviško kapitalo vaistinių tinklas „Camelia“ lyderio pozicijų rinkoje neužleidžia ne tik pagal vaistinių kiekį, bet ir atlyginimų dydį. Naujausi „Sodra“ duomenys rodo, kad pernai vaistinės darbuotojų vidutinis darbo užmokestis (VDU), neatskaičius mokesčių, siekė net 2475,26 Eur ir buvo didžiausias tarp visų šalyje veikiančių vaistinių tinklų. Tendencija stebima jau ne vienerius metus: 2023 metais įmonės mokamas VDU buvo net 11 proc. didesnis už antroje vietoje esančio vaistinių tinklo, o dar prieš metus – 10 proc.  

label
comment 0 komentarai
remove_red_eye 532 PERŽIŪROS

Nuo lakstymo stogais iki čempionatų medalių – regos negalią turintis J. Eigminas be sporto neįsivaizduoja gyvenimo

„Sportas man toks pat svarbus kaip miegas, maistas ar oras. Be jo negalėčiau net egzistuoti“, – kukliai šypsodamasis sako golbolininkas, ieties metikas, asmeninis treneris Juozas Eigminas. Nuo vaikystės vos metro atstumu į tolį regintis sportininkas stengiasi iš gyvenimo viską semti pilnomis saujomis ir turimos negalios pernelyg nesureikšminti. To paties tikisi ir iš aplinkinių.

label
comment 0 komentarai
remove_red_eye 159 PERŽIŪROS

Vietos Paryžiaus paralimpinėse žaidynėse ryžtingai siekianti A. Garunkšnytė: „Jeigu ne bėgimas, nežinau, kokia dabar būčiau“

Visada rami, besišypsanti ir ryžtingai siekianti savo tikslų, neprarandanti pozityvumo, net kai trauma atima vietą išsvajotose Tokijo paralimpinėse žaidynėse – tokia iš pirmo žvilgsnio atrodo paraatletė Aušra Garunkšnytė. Spalio pabaigoje savo jubiliejinį dešimtąjį karjeros maratoną bėgusi sportininkė atvira – ilgą laiką ji varžėsi ne dėl savęs, bet dėl kitų, o visko, ką pasiekė, nebūtų be didelės komandos. Kartu paraatletė dėkoja pačiam bėgimui – anot jos, jeigu ne šis sportas, galbūt taip ir būtų likusi uždaroje silpnaregių bendruomenėje.

label
comment 0 komentarai
remove_red_eye 525 PERŽIŪROS

Vaistinių tinklas pristato kampaniją, kuria siekiama padrąsinti žmones su negalia siekti pergalių

Rugsėjį startavo nauja vaistinių tinklo „Camelia“ reklaminė kampanija, kuria siekiama padrąsinti žmones su negalia siekti asmeninių laimėjimų. „Turime tai, ko reikia pergalėms“, – skelbia pagrindinė žinutė. Vaizdo klipe nusifilmavę herojai savo istorijomis siekia įkvėpti pasitikėjimo ir kitiems žmonėms. 

label
comment 0 komentarai
remove_red_eye 457 PERŽIŪROS

Sutaupyti vaistinėje įmanoma: specialistė dalinasi 5 labiausiai pasiteisinusiais patarimais

Remiantis atlikto visuomenės nuomonės tyrimo duomenimis, viena dažniausių priežasčių, skatinančių gyventojus bent kartą per mėnesį apsilankyti konkrečioje vaistinėje, yra jos siūlomos nuolaidos ir specialūs pasiūlymai (taip teigia 40 proc. apklaustųjų). Daugelis gyventojų reikalingus vaistinius preparatus mielai renkasi pirkti pigiau, todėl vaistininkė Julija Aganauskaitė-Žukaitė sutiko pasidalinti papildomais patarimais, kurie vaistams ar maisto papildams padės išleisti mažiau.

label
comment 0 komentarai
remove_red_eye 445 PERŽIŪROS

„Camelia“ reklamoje – aktorius Giedrius Savickas įkūnija skirtingus personažus

Vaistinių tinklas „Camelia“ pristato naują „Laimės valandų“ reklaminį klipą kartu su aktoriumi Giedriumi Savicku. Pagrindinė reklamos žinutė, kurią atskleidžia žinomais personažais persirengęs aktorius – savo sveikata turi rūpintis kiekvienas, o „Camelia“ suteikia progą papildomai sutaupyti, net iki 30 proc. kasdien nuo 16 iki 18 val.

label
comment 0 komentarai
remove_red_eye 171175 PERŽIŪROS

Senjorai, nespėliokite nuolaidų! „Camelia“ nuolaidos taikomos visą dieną ir kiekvienai prekei

Mažų kainų vaistinių tinklas „Camelia“ pristato naują nuotaikingą reklamą „Nespėliokite nuolaidų“. Pagrindinis kampanijos akcentas – specialios nuolaidos senjorams, kurioms gauti nereikia įvykdyti papildomų sąlygų.

label
comment 0 komentarai
remove_red_eye 8539 PERŽIŪROS

Kodėl prastėja atmintis? „Camelia“ vaistininkas įvardijo priežastis ir gresiančias pasekmes

Jeigu dažnai pamirštate, ką buvote suplanavę ar kur ėjote, jums sunku susikaupti, susikoncentruoti ir prisiminti prieš kelias dienas įvykusius reikšmingus įvykius – tai organizmo siunčiamas signalas apie suprastėjusią atmintį. „Camelia“ vaistininkas Mintautas Kamandulis aiškina, dėl kokių priežasčių kamuoja šis negalavimas ir įspėja, kad jis gali būti tam tikrų ligų pranašas.

label
comment 0 komentarai
remove_red_eye 3803 PERŽIŪROS

„Camelia“ vaistinėje apsipirkti verta kiekvienam – „Laimės valandų“ metu nuolaidos siekia iki 30 proc.

Šiuo metu dažnas nori sumažinti savo išlaidas ir ieško būdų, kurie padėtų sutaupyti. Galimybę tai padaryti visiems savo klientams daugelį metų užtikrina „Camelia“ vaistinių tinklas – tai patvirtina ir visuomenės nuomonės tyrimai.

label
comment 0 komentarai
remove_red_eye 16057 PERŽIŪROS

Susipažinkite su Jurgita ir Ryčiu – „Camelia“ vaizdo klipo herojais

Naujausiu vaizdo klipu pristatėme žmonėms su negalia skirtą lojalumo programą „Kartu vienas dėl kito“ ir pradėjome socialinę komunikacijos kampaniją, kuria siekiame mažinti jų patiriamą atskirtį visuomenėje. Šio klipo herojai – tarp skraidančių drugelių nusifilmavę žmonės su įvairiomis negaliomis. Norėdami su visais jais supažindinti, pristatome pirmuosius vaizdo klipo herojus – Jurgitą ir Rytį.

label
comment 0 komentarai
remove_red_eye 971 PERŽIŪROS