„Camelia“ - geriausią reputaciją farmacijos sektoriuje turintis ženklas Lietuvoje!

„Camelia“ - geriausią reputaciją farmacijos sektoriuje turintis ženklas Lietuvoje!

Pagal „Customer Centric Consultacy“ bendrovės jau šeštą kartą atliekamo Lietuvos verslo reputacijos tyrimo duomenis, „Camelia“ vaistinė visuomenės nuomone pripažinta geriausią reputaciją farmacijos sektoriuje turinti įmonė šalyje! 

 

„Mūsų vaistinės karantino ir ypač didelio sergamumo metu daug kam buvo tikras išsigelbėjimas net ir atokiausiose šalies vietovėse. Didžiuojamės, kad Lietuvos gyventojai ir šiemet įvertino nuoširdų ir rūpestingą mūsų organizacijos darbą, pasitiki mumis net ir pačiose sudėtingiausiose situacijose“, – sako mažų kainų vaistinę „Camelia“ valdančios UAB „Nemuno vaistinė“ generalinė direktorė Aušra Budrikienė.

 

 

 

Profesionalus aptarnavimas ir nuoširdus rūpestis klientais – svarios priežastys, kodėl Lietuvos gyventojai renkasi „Camelia“. Pasak A. Budrikienės, čia dirbantys specialistai atidžiai išklauso bei draugiškai pataria visais su sveikata susijusiais klausimais.

 

 

„Camelia“ vaistininkai yra draugiški ir savo darbą puikiai išmanantys profesionalai. Šių savybių visuma tapo ypač svarbi karantino metu, kai negalėdami susisiekti su savo šeimos gydytojais, pacientai į „Camelia“ vaistines atėjo ne tik apsipirkti, bet ir pasitarti dėl savo savijautos ar išsakyti nuogąstavimų“, – sako A. Budrikienė.

 

 

Pasak „Camelia“ vadovės, sėkminga įmonė privalo turėti lojalių klientų būrį. „Užsitikrinti klientų lojalumą padeda ir nuosekliai vykdoma, sąžininga mažų kainų politika, nuolaidų bei akcijų sistema“, – yra įsitikinusi A. Budrikienė.

 

 

 

2021 m. kovo mėnesį „Spinter“ atlikto reprezentatyvaus tyrimo duomenimis, mažiausių kainų vaistinių kategorijai „Camelia“ priskyrė  didžioji dalis apklaustųjų.

 

 

 

 

Apklausoje „Camelia“ iš kitų vaistinių tinklų taip pat buvo išskirta kaip vaistinė, kurioje taikomos geriausios nuolaidos – tą teigė daugiausiai apklaustųjų.

 

Kitos naujienos

other