SENSODYNE dantų pasta SENSITIVITY & GUM, 75 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SENSODYNE dantų pasta SENSITIVITY & GUM, 75 ml

Prekės kodas: 10000182989
Higienos prekė

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

5,89 € (su PVM) 4,87 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas


AR TURITE JAUTRIUS DANTIS IR KRAUJUOJANČIAS DANTENAS:
Retkarčiais kraujuojančios dantenos valantis dantis ir dėl dantų jautrumo pasireiškiantys aštrūs, trumpi skausmai valgant ar geriant neturėtų būti ignoruojami. Jeigu Jūs patiriate abu šiuos simptomus, nesate vieni.  Daug jautrius dantis turinčių žmonių taip pat skundžiasi kraujuojančiomis dantenomis. Dantų sveikatos priežiūros specialistai rekomenduoja, kad abiems simptomams reikalinga specialistų priežiūra.  Imkitės veiksmų, kad išvengtumėte šių problemų pablogėjimo ir kad palaikytumėte dantenų sveikatą. 

KAS YRA SENSODYNE SENSITIVITY & GUM:
Tai yra kasdienė dvejopo poveikio jautriems dantims skirta dantų pasta su fluoridu, kuri gali padėti žmonėms, turintiems tiek jautrumo, tiek dantenų problemų. Jeigu kenčiate dėl jautrių dantų ir retkarčiais kraujuojančių dantenų, dabar galite efektyviai kontroliuoti abu simptomus naudodami vieną specializuotą kasdienę dantų pastą.

KAIP JI VEIKIA:
Sensodyne Sensitivity & Gum dantų pasta sukuria apsauginį sluoksnį virš jautrių vietų, taip sumažindama dantų jautrumą. Ši jautriems dantims skirta dantų pasta taip pat veikia ir pašalina apnašas sudarančias  bakterijas, kurios sukelia dantenų kraujavimą, taip padėdama pagerinti dantenų sveikatos būklę.

KODĖL VERTA RINKTIS SENSODYNE SENSITIVITY & GUM:
Kliniškai įrodyta, jog ši dvejopo poveikio dantų pasta sumažina dantų jautrumą ir pagerina dantenų sveikatos būklę. Sensodyne dantų pasta yra dažniausiai odontologų rekomenduojamas prekės ženklas jautriems dantims. Naudojant du kartus per dieną, ši dantų pasta taip pat pašalina dėmes, taip padėdama balinti dantis, ir apsaugo dantis nuo ertmių susidarymo bei suteikia gaivų mėtų kvapą.

KADA NAUDOTI:
Jei Jūsų dantys jautrūs, o dantenos kraujuoja, kasdien valykite dantis Sensodyne dantų pasta du kartus per dieną po dvi minutes. 

Rekomenduojamos prekės