ESPRICO, 60 kaps.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Antram -50%

ESPRICO, 60 kaps.

Prekės kodas: 10000117785
Maisto papildas
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

-50% antram tokiam pačiam maisto papildui

Pasiūlymas galioja 2024.03.01-2024.03.31. 

Su klientų diena!

Papildoma 11% nuolaida krepšeliui su kodu IMK11.

Nuolaidos sumuojamos. Pasiūlymas negalioja vaistams, akcijai 2 už 1 kainą, pristatymo mokesčiui. Negalioja su kitais nuolaidų kodais. Pasiūlymas galioja iki 2024.03.19 23:59

17,99 € (su PVM) 14,87 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

ESPRICO Concentration+

Maisto papildas su saldikliais, Omega-3 riebalų rūgštimis, magniu ir cinku
60 kapsulių = 60 g
ESPRICO®

Sudedamosios dalys: jūros žuvų taukai (21,5 %), saldiklis ksilitolis, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, citrinų rūgšties magnio druskos, želatina, modifikuotas krakmolas, augalinis aliejus (sojų), vidutinio ilgio grandinės trigliceridai, nakvišų aliejus (1,5 %), apelsinų kvapioji medžiaga, emulsiklis sojų pupelių lecitinas, cinko gliukonatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, saldiklis acesulfamas K, dažikliai geležies oksidas ir geležies hidroksidas. Sudėtyje nėra konservantų, glutamatų, ftalatų ir laktozės.
Be glitimo.
 
Maistinės medžiagos 4 kapsulėse (rekomenduojama paros dozė) RMV*%
Eikozapentaeno rūgštis (EPR) Dokozaheksaeno rūgštis (DHR) 400 mg
40 mg
-
Magnis 80 mg 21%
Cinkas 5 mg 50%
 
* Referencinių suvartojamų kiekių procentinis dydis pagal Referencinę maistinę vertę (suaugusiems asmenims).

ESPRICO® – subalansuotas žuvų taukų ir augalinio nakvišų aliejaus derinys. Šiame produkte gausu vertingų omega-3 rūgščių (eikozapentaeno rūgšties (EPR) ir dokozaheksaeno rūgšties (DHR)). Kapsulių sudėtyje taip pat yra mineralų magnio ir cinko. Cinkas padeda palaikyti normalią pažinimo funkciją. Magnis padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą ir normalią psichologinę funkciją.

Rekomenduojamas vartojimas: Gerti po 2 kapsules du kartus per dieną (ryte ir vakare) valgio metu arba pavalgius. Kapsules galima sukramtyti arba užgerti nedideliu kiekiu skysčio. Taip pat kapsulių turinį galima išspausti į šaukštą arba įmaišyti į maistą. Netinka vaikams iki 5 metų amžiaus.

Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės.

Vartojant dideliais kiekiais gali sukelti viduriavimą. Jei esate alergiški kuriai nors iš sudedamųjų dalių tokiai, kaip žuvis, soja ar nakviša, ESPRICO® nereikėtų vartoti.

Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Kadangi riebalų rūgštys yra jautrios šviesai ir karščiui, kapsules laikyti išorinėje pakuotėje, sausoje ir vėsioje vietoje.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

60 kapsulių. Grynasis kiekis 60 g.

Serija / Geriausias iki... (pabaigos): žiūrėti ant pakuotės šono.

Gamintojas: Engelhard Arzneimittel GmbH & Co. KG, Herzbergstraße 3, 61138 Niederdorfelden, Vokietija

Rekomenduojamos prekės