PHILIPS AVENT silikoniniai žindukai, S, 2 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PHILIPS AVENT silikoniniai žindukai, S, 2 vnt.

Prekės kodas: 10000115204
Mamos ir vaiko prekė

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

5,89 € (su PVM) 4,87 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

AVENT  žindukas

AVENT žindukas prisitaiko prie natūralaus kūdikio žindimo ritmo. Jūsų kūdikis gali kontroliuoti pieno tekėjimo greitį lygiai taip pat kaip ir žįsdamas krūtį, todėl jis nepersivalgo ir mažiau atpila.

Žinduko pagrindo krašte įtaisytas unikalus vienpusis oro vožtuvas, per kurį į buteliuką įleidžiamas oras ir panaikinamas vakuumas, todėl pienas teka kūdikio norimu greičiu. Galite girdėti, kaip tyliai dirba šis vožtuvas ir matyti, kaip iš žinduko pašalinami burbuliukai – tai užtikrina, kad oras patenka į buteliuką, o ne į kūdikio pilvuką. Taigi kūdikis valgo pats, o pavalgęs, būna linksmas, nes jo nekankina pilvo diegliai.

Natūralios formos žindukas puikiai sulaiko orą, todėl galite lengvai kaitalioti maitinimą krūtimi ir maitinimą iš buteliuko.

Sudėtyje nėra BPA

Mes naudojamės savo patirtimi, siekdami suteikti Jums daugiau galimybių pasirinkti patogiausią kūdikio maitinimo būdą. Tuo tikslu sukūrėme naują buteliuką, pagamintą iš medžiagų, kurių sudėtyje nėra BPA. Mes žinome, kad poreikiai keičiasi, tačiau mūsų pasižadėjimas suteikti Jums ir Jūsų kūdikiui geriausius produktus, išlieka.

Sudėtyje nėra BPA: BPA – tai bisfenolis A. Šiuos produktus gaminame naudodami poliesterio sulfoną (PES), kurio sudėtyje nėra BPA ir kuris suteikia produktui natūralų medaus atspalvį.

Kaip savo kūdikiui parinkti tinkamą žinduką

Nurodymai dėl amžiaus yra apytikriai, kadangi kūdikiai vystosi nevienodai. Tačiau Jūs pati pajusite, kada kūdikis bus pasirengęs pereiti prie stipresnės srovės. Jis pradės stipriau žįsti norėdamas, kad pienas greičiau tekėtų. Jeigu tekėjimas per lėtas, kūdikis gali pavargti arba tapti neramus. AVENT žindukų pakuotės yra su spalviniais kodais, kurie padės jums pasirinkti tinkamą skysčio tekėjimo stiprumą.

Ant žinduko šono yra tekėjimo stiprumą rodantis numeris.

2 skylutės       
Lėta tėkmė, kodas 1/338
Ypač minkštas silikoninis žindukas
Truputėlį greitesnė tėkmė
Tinka 1 mėnesio ir krūtimi maitinamiems kūdikiams.

Rekomenduojamos prekės