EUCERIN matinį efektą suteikiantis fluidas į aknę linkusiai odai DERMOPURE, 50 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

EUCERIN matinį efektą suteikiantis fluidas į aknę linkusiai odai DERMOPURE, 50 ml

Prekės kodas: 10000176527
Kosmetika
-30% 10,35 € (su PVM) 14,79 € 8,56 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Eucerin® DermoPure  matinį efektą suteikiantis fluidas, 50 ml

 

Riebiai, į aknę linkusiai odai skirtas fluidas 8 valandas apsaugo odą nuo blizgėjimo, padeda sumažinti odos dėmelių ir nuramina odą.

Inovatyvus Eucerin® DermoPure matinį efektą suteikiantis fluidas efektyviai kovoja su spuogais ir inkštirais bei ilgainiui padeda suvaldyti reiklios į dėmeles ir aknę linkusios odos būklę. Fluido sudėtyje yra:

 

·   Salicilo rūgšties, kuri pasižymi antibakteriniu ir komedolitiniu poveikiu, padeda sumažinti dėmeles ir apsaugo nuo pakartotinio jų atsiradimo.

·   Likochalkono A, kuris nuramina odos sudirgimą ir uždegimą, sumažina paraudimą.

·   Riebalų išsiskyrimą reguliuojančios technologijos, kuri padeda sumažinti riebalų gamybą.

·   Matinį efektą suteikiančių dalelių, kurios 8 val. saugo odą nuo blizgesio ir neužkemša porų.

Oda tampa pastebimai švaresnė, o ilgai išliekantis matinis efektas suteikia jai dailesnės išvaizdos. Galima naudoti nėštumo metu.

Poveikis įrodytas klinikiniais tyrimais.

Naudojimas:

Fluidą naudokite ryte ir (arba) vakare. Avinžirnio dydžio priemonės kiekiu švelniai ir tolygiai patepkite kruopščiai nuvalytą veido odą. Siekdami geriausių rezultatų, šią priemonę naudokite kartu su Eucerin® DermoPure linijos prausikliu ir toniku. Venkite sąlyčio su akimis.

Sudėtis:

Aqua, Tapioca Starch, Glycerin, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Salicylic Acid, Carnitine, Decylene Glycol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, PEG-150 Distearate, Ammonium-Acryloyldimethyltaurate-VP-Copolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum

Rekomenduojamos prekės