L`BIOTICA dieninis blakstienų ir antakių serumas REPAIR LASH 1, 7 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

L`BIOTICA dieninis blakstienų ir antakių serumas REPAIR LASH 1, 7 ml

Prekės kodas: 10000215789
Kosmetika
-10% 8,90 € (su PVM) 9,89 € 7,36 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

APRAŠYMAS

Serumas su „Peptide+Keratin“ aktyviuoju kompleksu gali padėti intensyviai skatinti natūralų blakstienų ir antakių augimą, sumažinti plaukelių iškritimą, dėl to blakstienos bus storesnės ir atrodys sveikiau.                                                   
Sudėtyje yra peptidų, skatinančių natūralų blakstienų ir antakių augimą, keratino, papildančio blakstienas reikiamomis medžiagomis, didinančiomis jų atsparumą ir elastingumą, L-arginino, pagerinančio veikliųjų medžiagų patekimą į plauko maišelį ir gerinančio jų veikimą, bei provitamino B, suteikiančio blakstienoms vešlumo bei natūralaus žvilgesio.
 KAIP NAUDOTI

Prieš naudojimą nuvalyti ir nusausinti akių sritį. Tepti galiuku pagal natūralią blakstienų liniją, paskui šepetėliu tepti blakstienas ir antakius. Serumą reikia naudoti kasdien. Gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas. Tinka nešiojantiems kontaktinius lęšius.
Be parabenų, mineralinių aliejų, kvapiklių, alergenų. Patikrinta dermatologų. Naudoti išoriškai. Vengti tiesioginio kontakto su akimis.
Ingredients: Aqua, Ricinus Communis Seed Oil, Pentylene Glycol, Glycerin, Panthenol, Biotinoyl Tripeptide-1, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Hydrolyzed Keratin, L-Arginine, Trideceth-6, PEG/PPG-18/18 Dimethicone.
 

Rekomenduojamos prekės