SESDERMA intensyvaus serumo ampulės 12 % C-VIT, 10 vnt., 1.5 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SESDERMA intensyvaus serumo ampulės 12 % C-VIT, 10 vnt., 1.5 ml

Prekės kodas: 10000235212
Kosmetika
-30% 17,28 € (su PVM) 24,69 € 14,28 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

SESDERMA, C-VIT, intensyvaus serumo ampulės 12%, 10x5ml

Intensyvaus serumo ampulės drėkina, gali padėti sumažinti raukšles, šviesina odą, akimirksniu sugrąžina odos gyvybingumą, stabdo senėjimo procesus. Tinka visų tipų odai. Stabili liposomose patalpinta vitamino C forma pasižymi visaverčiu, prieš senėjimą nukreiptu veikimu: dalyvauja odos kolageno sintezės ir atkūrimo procesuose, padeda regeneruoti tarpląstelinę medžiagą, stangrina odą bei daro ją lygesnę ir elastingesnę, apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų žalos ir kenksmingo UV spinduliuotės poveikio (eritema, paraudimas). Oda įgauna tolygesnę spalvą, nes vitaminas C turi įtakos melanino gamybai. Dėl šviesai ir orui nepralaidžios ampulės pakuotės viduje esantis vitaminas C puikiai apsaugotas nuo saulės spindulių, šviesos ir oksidacinių procesų. Atgaivinkite savo odą po sunkios darbo dienos ir atrodykite nuostabiai. Kiekviena ampulė – tai grožio akimirka, švytėjimo ir gyvybingumo pliūpsnis! Akimirksniu atgaivinta ir gyvybinga oda. Intensyvus drėkinimas. Aukštos koncentracijos antioksidantai kovoja su aplinkos žala, laisvaisiais radikalais. Šviesina pigmentines dėmes. Gali sumažinti rožinės (rosacea) požymius, strijas, celiulitą. Stimuliuoja kolageno sintezę, didina odos stangrumą.

Sukratykite ampulę, kad skystis liktų apačioje, uždėkite plastikinį dangtelį ant ampulės viršaus, taip lengviau nulaušite ir atidarysite ampulę. Uždėkite dangtelį ant ampulės ir įsilašinkite reikiamą serumo kiekį į delną. Švelniais judesiais įmasažuodami paskirstykite serumą ant veido, kaklo ir dekoltė. Galima naudoti taip dažnai, kaip reikia, tik atminkite, kad, atidarius ampulę, serumą galima naudoti tik 24 valandas.

12% grynas vitaminas C (propylene glycol, ascorbic acid).

Sesderma, Ispanija

Rekomenduojamos prekės