NOUGHTY intensyviai drėkinantis sviestas garbanotiems ir banguotiems plaukams su kviečių baltymų gliadinu WAVE HELLO 3 IN 1 , 30
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NOUGHTY intensyviai drėkinantis sviestas garbanotiems ir banguotiems plaukams su kviečių baltymų gliadinu WAVE HELLO 3 IN 1 , 30

Prekės kodas: 10000240809
Kosmetika

Perkant 2 NOUGHTY produktus, DOVANA - NOUGHTY mini šampūnas To The Rescue, 75 ml

Pasiūlymas galioja 2024.03.14 - 2024.03.31. Dovanų kiekis ribotas.

-40% 7,73 € (su PVM) 12,89 € 6,39 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

NOUGHTY Wave Hello 3in1 intensyviai drėkinantis sviestas garbanotiems ir banguotiems plaukams su jūros rudadumblių ekstraktais ir kviečių baltymų gliadinu, 300 ml

Wave Hello sviestas -  dar labiau pamaitintoms ir stipresnėms garbanoms.

Wave Hello 3in1 sviestą galima naudoti trimis būdais: kaip kondicionierių, plaukų kaukę ir/arba nenuplaunamą plaukų priemonę.

Intensyviai drėkina, suteikia plaukams elastingumo, juos stiprina bei didina garbanotų, banguotų ir storų, tankių plaukų atsparumą lūžinėjimui. Nenaudoti ploniems plaukams! Kruopščiai atrinkti natūralūs ingredientai puoselėja garbanas, padeda pagerinti jų elastingumą, glotnumą ir blizgesį.

 

Wave Hello 3in1 sviesto sudėtyje yra:

JŪROS DUMBLIŲ EKSTRAKTAS

Gausu vitaminų, mineralų ir mikroelementų, kurie stiprina plaukus.

KVIEČIŲ BALTYMO PROTEINAS

Šis išmanusis baltymas prisitvirtina ten, kur labiausiai pažeisti plaukai, tikslingai pagerindamas plaukų pluošto stiprumą, atsparumą ir elastingumą.

MANGO SVIESTAS

Sudėtyje yra sodri mango sviesto tekstūra, kuri padeda drėkinti, glotninti ir minkštinti plaukus, kad garbanos būtų ryškesnės.

SVIESTMEDŽIO ALIEJUS

Šis drėkinamasis ir plaukus minkštinantis ingredientas sulaiko drėgmę, glotnina ir apsaugo plaukus nuo pažeidimų.

KOKOSŲ ALIEJUS

Barjerą stiprinantis kokosas susideda iš 80–90% sočiųjų riebalų rūgščių. Šis šimtmečių senumo grožio pagrindas yra žinomas dėl savo kondicionuojančios ir spindinčios galios, sukuriančios pačias vešliausias garbanas.

NAUDOJIMAS:

Kaip kondicionierius / kaukė

Sukurta taip, kad būtų naudinga kiekvienam garbanos tipui, kai reikia drėkinimo. Užtepkite gausų produkto kiekį ant išplautų ir drėgnų plaukų, nuo šaknų iki galiukų. Pasirinkite, kada nuskalausite plaukus: po minutės ar dviejų, norint geresnio efekto, po 20 minučių. Po to gerai išskalaukite plaukus vandeniu. 

Kaip nenuplaunama plaukų priemonė

Ši priemonė sukurta naudoti ir kaip nenuplaunama. Tai reiškia, kad Wave Hello sviestas sukurtas taip, kad veiktų taip pat efektyviai, paliekant ant plaukų ir nenuskalaujant. Tiesiog užtepkite priemonės, pradedant nuo plaukų vidurio iki galiukų. Tolygiai paskirstykite su plačiai dantytomis šukomis nuo galiukų iki šaknų. Tada plaukus modeliuokite, kaip įprastai. Nereikia nuplauti. Labai paprasta.

INCI: Aqua/Water/Eau,Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera(Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii(Shea) Butter, Behentrimonium Chloride,Salicylic Acid, Mangifera Indica (Mango)Seed Butter, Triticum Vulgare (Wheat)Protein, Chondrus Crispus (Carrageenan)Extract, Laminaria Digitata Extract,Crithmum Maritimum Extract, CitrusAurantium Leaf Oil, Cetrimonium Chloride,Glycerin, DistearoylethylHydroxyethylmonium Methosulfate, CitricAcid, Potassium Sorbate, TrisodiumEthylenediamine Disuccinate, CitrusAurantium Dulcis Peel Oil, Citrus LimonPeel Oil Expressed, Parfum (Fragrance),Sorbic Acid, 1,2-Hexanediol, CaprylylGlycol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol,Benzyl Salicylate, Amyl Cinnamal,Linalool, Hydroxycitronellal.

Rekomenduojamos prekės