MACADAMIA atstatantis plaukų aliejus, purškiamas, 125 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MACADAMIA atstatantis plaukų aliejus, purškiamas, 125 ml

Prekės kodas: 10000246692
Kosmetika
-15% 27,96 € (su PVM) 32,89 € 23,10 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Macadamia purškiamas, atstatomasis aliejus plaukams, 125 ml, 
 
Purškiamas, atstatomasis plaukų aliejus Macadamia „Natural Oil“, 125 ml
 
Intensyviu poveikiu pasižymintis produktas, skirtas visų tipų plaukams, o ypač – ploniems, silpniems plaukams. Dėl savo lengvesnės tekstūros aliejus neapsunkina plaukų.        
         
Produkto veiksmingumą lemia unikalus makadamia riešutų ir argano sėklų aliejų derinys. Makadamia riešutų aliejus veikia kaip skatinanti medžiaga, padedanti, Maroko auksu vadinamam, argano aliejui, bei kitoms sudedamosioms medžiagoms, maksimaliai susigerti į plaukus ir atstatyti juos iš vidaus.
 
Išskirtinės priemonės savybės                                                         
Glotnina, maitina plaukus ir mažina jų vėlimąsi;
Šis aliejus tinka visiems, kurie nori, kad plaukai atrodytų sveikesni, lengvai formuojami, minkšti ir žvilgantys;
Natūrali UV apsauga užtikrina, kad dažytų plaukų spalva išliktų ryški ilgesnį laikotarpį;
Sutrumpina plaukų džiovinimo laiką net iki 40-50%!
 
Naudojimas: laikydami aliejaus buteliuką maždaug 30 cm atstumu, purkškite jį ant plaukų, stengdamiesi nesukoncentruoti dulksnos vienoje vietoje, o paskirstyti tolygiai. Gali būti naudojamas tiek ant drėgnų, tiek ant sausų plaukų. Iššukuokite plaukus, kad paskirstytumėte produktą tolygiai. Galite purkšti aliejaus ant savo delno ir užtepti ant plaukų, tolygiai paskirstant. Aliejus gali būti naudojamas ir su kitais plaukų priežiūros produktais (pvz. maišomas su kondicionieriumi ar net plaukų formavimo produktais), įmaišomas į plaukų dažus ar kitas chemines plaukų priežiūros priemones. Tada priemonė veikia kaip skatinamoji medžiaga, padedanti plaukams geriau įsisavinti  medžiagas ir sustiprinanti jų poveikį bei ilgalaikį efektą.
 
Patarimas kirpėjams: prieš pradėdami dažyti plaukus, užtepkite ant jų aliejaus. Plaukų dažų poveikis taps itensyvesnis. Truputį aliejaus (du dozatoriaus paspaudimai) įpilkite į dažų mišinį. Po dažymo plaukai sveikai žvilga, o plaukų spalva būna sodresnė.
 
 
Ingredientai: cyclopentasiloxane, isopropyl myristate, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, parfum, coumarin, hexyl cinnamal, linalool, eugenol , argania spinosa kernel oil , macadamia ternifolia seed oil , cyclopentasiloxane, isopropyl myristate , tocopheryl acetate , ethylhexylglycerin,  parfum, argania spinosa kernel oil , macadamia ternifolia seed oil
 

Rekomenduojamos prekės