LANSINOH kremai speneliams MINI, 3 vnt., 7 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LANSINOH kremai speneliams MINI, 3 vnt., 7 ml

Prekės kodas: 10000247229
Kosmetika
-10% 14,21 € (su PVM) 15,79 € 11,74 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

 

LANSINOH kremas speneliams su lanolinu MINI, 7 ml

„Lansinoh HPA“  kremas skaudantiems, įtrūkusiems speneliams.
Kremas su lanolinu yra natūralus produktas, specialiai pagamintas krūtimi maitinančioms motinoms. Ypač saugus ir švarus, nes gaminamas taikant labai griežtai kontroliuojamą specialią patentuotą technologiją. Reguliariai tikrinama, ar jame nėra pesticidų ir valymo priemonių likučių ir  priedų. Be konservantų.
„Lansinoh“ lanolino kremas yra „numeris 1“, pasaulyje rekomenduojamas mamų ir gydytojų speneliams tepti. Kliniškai patikrintas. Lanolino kremas apsaugo skaudančius krūtimi maitinančių mamų spenelius. Šis lanolino kremas yra ypač aukšto grynumo, 100 % natūralus, taip pat turi prieš egzemą veikiančių savybių, tinkamas naudoti ant atvirų žaizdų, išsausėjusių lūpų, alkūnių, kelių, prakaitinio bėrimo, iššutimo nuo sauskelnių.
Skaudantys speneliai yra labai dažnas reiškinys žindymo metu, o šis skausmas dažniausiai kyla dėl nepatogios jūsų kūdikio padėties krūties atžvilgiu maitinimo metu. Nors būtina išspręsti šią problemą keičiant kūdikio padėtį, įrodyta, kad „Lansinoh HPA“ lanolino kremas (tepalas) padeda nuraminti ir apsaugoti skaudančius, įtrūkusius spenelius.
„Lansinoh HPA“ kremo sudėtyje yra ypač išgryninto lanolino rūšis, kuri buvo patobulinta naudojant unikalų procesą, todėl šis lanolinas yra saugus tiek mamai, tiek kūdikiui, jo nereikia pašalinti prieš maitinant krūtimi. 100 procentų natūralus, be jokių konservantų ar priedų, yra natūraliai hipoalergiškas. Šis produktas yra patvirtintas Jungtinės Karalystės alergologų asociacijos.
Priemone galima tepti išbėrimus ir iššutimus nuo sauskelnių, niežtinčias strijas, nudegimus, įbrėžimus, išsausėjusios odos plotus,  taip pat gali būti naudojamas kaip natūralus drėkinantis lūpų balzamas.
Naujiena! Dabar mažesnėje pakuotėje – patogioje pasiimti keliaujant. Komplekte rasite tris lanolino kremo tūbeles po 7 ml. Pirmoji pagalba kišenėje visur ir visada.
  • Be BPA, BPS ir parabenų.
  • Populiariausias spenelių kremas Jungtinėje Karalystėje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.
  • Ramina ir apsaugo skaudančius spenelius ir įtrūkusią odą, tinkamas naudoti ant atvirų žaizdų,  išsausėjusių lūpų, alkūnių, kelių.
  • 100 % natūralus ir hipoalerginis.
  • Grynas medicininis lanolinas, gaminamas, naudojant unikalų patentuotą rafinavimo procesą, dėl kurio  pasiekiamas ypač aukštos klasės produktas, todėl neturi jokios spalvos, kvapo ar skonio.
  • Jokių priedų, konservantų ar chemikalų.
  • Nereikia pašalinti prieš žindymą.
  • Jokio skonio, spalvos ar kvapo – priimtinas spenelių kremas jūsų žindomam kūdikiui.
  • Saugus mamai ir kūdikiui.
Naudojimas:
Išspausti žirnio dydžio kremo kiekį bei patrinti šiek tiek tarp pirštų. Tuomet švelniai pirštais tepti ir masažuoti reikiamą vietą: pažeistą spenelį, išsausėjusios odos plotus, niežtinčias strijas, paburkusią kūdikio odelę nuo sauskelnių ir kita.
Sudėtis:
100 % grynas medicininis lanolinas.
 

Rekomenduojamos prekės