LANSINOH ekologiškas kūdikių šampūnas prausiklis su levandomis EARTH FRIENDLY BABY, 250 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Išparduota, laukiame papildymo

LANSINOH ekologiškas kūdikių šampūnas prausiklis su levandomis EARTH FRIENDLY BABY, 250 ml

Prekės kodas: 10000247270
Kosmetika
-10% 6,83 € (su PVM) 7,59 € 5,65 € (be mok.)
block Išparduota
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

 

LANSINOH ekologiškas šampūnas-prausiklis su levandomis kūdikiams EARTH FRIENDLY BABY, 250 ml 

Šis „Lansinoh“ kompanijos „Earth Friendly Baby“ kūdikių šampūnas ir kūno prausiklis su levandomis buvo sukurtas su meile iš Motinos gamtos produktų, siekiant padėti švelniai nuplauti Jūsų kūdikio plaukučius ir odelę, nepaliekant jokių likučių.
Levandos turi migdančių, raminančių savybių, taip pat veikia kaip švelnus antiseptikas, o sumaišytos su ramunėlėmis padeda esant nemaloniems egzemos pojūčiams. Kompanija „Lansinoh“ savo „Earth Friendly Baby“ kūno priežiūros serijoje ramunėles pasirinko kaip pagrindinį ingredientą, nes jos šimtmečius buvo naudojamos dėl savo švelnių  savybių, idealiai tinkančių kūdikiams.
Šis maitinantis kūdikių šampūnas pagamintas iš 99,2 % natūralių ingredientų ir patvirtintas ekologišku „Ecocert Greenlife“ sertifikatu. „Earth Friendly Baby“ pridėjo daugiau natūralių augalinių aliejų, kad pagerintų odos šveitimą ir suteiktų gaivų kvapą. Panašu, kad tai tikrai veikia, nes vis daugiau sveikata besirūpinančių mamų ir tėvelių savo kūdikiams renkasi šį šampūną-kūno prausiklį.
  • Pakankamai švelnus kasdieniam naudojimui, lengvai nuramins, palikdamas ypatingą jūsų kūdikio odelę lygią ir skaniai kvepiančią.
  • Ekologiška pakuotė.
  • Netestuota su gyvūnais.
  • Tinka vaikams nuo gimimo.
Turi antiseptinių, raminančių ir prieš egzemą veikiančių savybių.
Naudojimas:
Naudoti pagal paskirtį.
Sudėtis:
Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aqua (vanduo), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Decyl Glucoside, Lavandula Angustifolia (levandų) Oil*, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate , Citrus Nobilis (karališkųjų mandarinų) Oil*, Anthemis Nobilis Flower Extract*, Rosmarinus Officinalis (rozmarinų) Leaf Extract*, Salvia Officinalis (šalavijų) Leaf Extract*, Tussilago Farfara (šalpusnių) Leaf Extract*, Urtica Dioica (dilgėlių) Leaf Extract*, Citrus Paradisi (greipfrutų) Peel Oil, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Limonene, Coco-Glucoside, Lavandula Angustifolia (levandų) Flower Extract *.
* - ekologiški ingredientai.
99.2% visų sudedamųjų dalių yra natūralios kilmės.
50.7% visų sudedamųjų dalių yra iš ekologiškos.
Naturali ir ekologiška kosmetika, sertifikuota Ecocert Greenlife.
 

Rekomenduojamos prekės