LANSINOH ekologiškas intymios higienos purškalas po gimdymo, 100 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Išparduota, laukiame papildymo

LANSINOH ekologiškas intymios higienos purškalas po gimdymo, 100 ml

Prekės kodas: 10000247293
Kosmetika

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

17,68 € (su PVM) 14,61 € (be mok.)
block Išparduota
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

 


LANSINOH ekologiškas intymios higienos purškalas po gimdymo 100 ml 

Lansinoh ekologiškas pogimdyvinis palengvėjimą suteikiantis purškalas yra pagamintas iš unikalaus augalinių ingredientų mišinio, suteikiančio raminantį palengvėjimą po gimdymo.
  • Kliniškai patikrintas – padeda nuraminti ir sumažinti diskomfortą atsigavimo po gimdymo metu;
  • Unikalus augalinių ingredientų mišinys, tokių kaip alavijai, ramunėlės ir agurkai, mažina skausmą ir nuramina odą.
  • Ginekologiškai patikrintas ir specialiai sukurtas naudoti tarpvietės srityje. Tinka jautriai odai.
Pogimdyvinis purškalas yra išbandytas kliniškai, jis yra skirtas padėti nuraminti ir sumažinti diskomfortą atsigaunant po gimdymo. Ginekologiškai patikrintas produktas, kad būtų tinkamas ir malonus jautriai odai. Unikalus augalinių ingredientų mišinys, tokių kaip alavijai, ramunėlės ir agurkai, mažina skausmą ir nuramina odą. Purkštuvas sukasi 360° laipsnių kampu, todėl galėsite patogiai ir lengvai purkšti bet kokiu kampu, neįdedant per daug pastangų.
  • Pagamintas iš raminančių žolelių ingredientų;
  • Pašalina diskomfortą po gimdymo;
  • Malonus jautriai odai;
  • Lengvai naudojamas purškiamas buteliukas.
Naudojimas:
Kai jaučiate diskomfortą, purškite tarpvietės sritį. Naudokite iš karto po gimdymo ir taip dažnai, kaip manote, kad tai būtina. Galima laikyti šaldytuve, kad gautumėte papildomo vėsinimo efekto. Prieš naudodami perskaitykite visas instrukcijas dėžutėje.
Sudėtis:
Aqua (vanduo), Heptyl Glucoside (heptilo gliukozidas), Cucumis Sativus (agurkų) vaisių ekstraktas*, Pentylene Glycol (pentilenglikolis), Glycerin (glicerinas), Hamamelis Virginiana (Hamamelio) lapų vanduo*, Potassium Sorbate (kalio sorbatas), Aloe Barbadensis (alavijų) lapų sulčių milteliai*, Melaleuca Alternifolia (arbatmedžio) lapų aliejus*, Aesculus Hippocastanum (paprastojo kaštono) sėklų ekstraktas*, Avena Sativa (avižų) branduolių ekstraktas*, Calendula Officinalis (vaistinių medetkų) žiedų ekstraktas*, Chamomilla Recutita (vaistinių ramunėlių) žiedų ekstraktas*, Lavandula Angustifolia (levandų) aliejus, cintrinos rūgštis, Mentha Piperita (pipirmėtės) aliejus*, Sodium Benzoate (natrio benzoatas), Benzyl Alcohol (benzilo alkoholis), lanalolis, limonenas.
*ekologiškai užaugintos sudedamosios dalys.
23% ekologiškų ingredientų, 99% natūralių ingredientų.

Rekomenduojamos prekės