PHARMA OIL natūralus levandų eterinis aliejus, 10 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PHARMA OIL natūralus levandų eterinis aliejus, 10 ml

Prekės kodas: 10000143394
Kosmetika
-30% 3,91 € (su PVM) 5,59 € 3,23 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Natūralus levandų eterinis aliejus „Pharma Oil”, 10ml 

Elegantiškas Provanso levandų laukų aromatas tavo vonioje. Mėgaukis raminančiu ir atpalaiduojančiu šio eterinio aliejaus poveikiu. Švelni levandų vonios procedūra gali padėti ištirpdyti susikaupusį nuovargį,  įtampą bei pagerinti miego kokybę. Drėkinančios savybės padės odai išlikti sveikai. Beje, ar žinojai, kad pirmieji levandų voniomis pradėjo mėgautis dar senovės romėnai? 

Naudojimas: Įlašinkite 5-15 lašų į odai skirtą bazinį aliejų, kremą ar losjoną; 4-12 lašų į garuojantį vandenį ar inhaliatorių ir pakvėpuokite 5-10 min.; 10-15 lašų į oro garintuvą/difuzorių; 1-2 lašus į purkštuvą su vandeniu ir papurkškite juo pagalvę geresniam miegui. Pradėkite naudoti nuo mažesnio kiekio lašų. 

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Prieš tepant ant odos patikrinkite, ar nesate alergiški. Didelė koncentracija – saugokite akis. Nenaudoti pirmaisiais 4 nėštumo mėnesiais. Netinka naudoti mažiems vaikams. Nenaudoti turint individualų netoleravimą ar esant pažeistai odai. 

Sudėtis: Lavandula angustifolia 

Rekomenduojamos prekės