PHARMACERIS apsauginis kremas kūdikiams ir vaikams S SPF50, 125 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PHARMACERIS apsauginis kremas kūdikiams ir vaikams S SPF50, 125 ml

Prekės kodas: 10000166375
Kosmetika
-35% 14,88 € (su PVM) 22,89 € 12,30 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

PHARMACERIS S,SPF50+ 125ml apsauginis kremas vaikams
 
Specialus kremas buvo sukurtas siekiant veiksmingos apsaugos jautriai kūdikių ir vaikų odai, pažeidžiamos neigiamų saulės spindulių ir išorinių veiksnių. Priemonėje panaudota speciali fotostabilių UVA ir UVB filtrų sistema, su dvigubu anti-UV mechanizmu (atspindi ir sugeria saulės spindulius), užtikrina labai aukštą apsaugą nuo intensyvių saulės spindulių ir jų neigiamo poveikio. Kremo sudėtis praturtinta pasiflorų aliejumi, kuris ramina sudirgimus ir mažina neigiamą išorinių veiksnių poveikį. Kremo sudėtyje taip pat yra folio rūgšties, kuri papildomai apsaugo ląsteles nuo žalos, kurią sukelia UV spinduliai. Aliejinis auksadumblių ekstraktas užtikrina tinkamą odos drėkinimą, užkerta kelią išsausėjimui ir vandens netekimui pro epidermį. Priemonė yra atspari vandeniui ir greitai įsigeria. Nepalieka riebios ir lipnios plėvelės.     
Labai didelė apsauga nuo intensyvių saulės spindulių, saulės nudegimo ir UVA ir UVB spindulių švelniai ir jautriai vaikų ir kūdikių nuo 6 mėnesių veido odai ir kūnui.
 
Naudojimas: Paskirstykite kremo sluoksnį ant veido 20-30 minučių prieš išeinant į saulę. Kartokite kas 2 valandas ir po kiekvieno maudymosi ar plaukimo.
 
Ingredients: Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Titanium Dioxide (nano), Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Ethylhexyl Triazone, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Dicaprylyl Carbonate, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Laminaria Ochroleuca Extract, Lecithin, Soluble Collagen, Folic Acid, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl / Dimethylcarbonate Copolymer, Caprylyl Glycol, Passiflora Incarnata (Passionflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Simethicone, Triisostearin, Alumina, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Tromethamine, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Sorbitol, Hydrolyzed Elastin, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Phenethyl Alcohol.
 
Platintojas: UAB „Miečys“, Masiuliškių g. 15, Sutkūnai, 76116 Šiaulių r. sav.
Gamintojas: Dr. Irena Eris.
Kilmės šalis: Lenkija.

Rekomenduojamos prekės