RINOPANTEINA tepalas, 10 g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

RINOPANTEINA tepalas, 10 g

Prekės kodas: 10000119126
Medicinos priemonė

Su klientų diena!

Papildoma 11% nuolaida krepšeliui su kodu IMK11.

Nuolaidos sumuojamos. Pasiūlymas negalioja vaistams, akcijai 2 už 1 kainą, pristatymo mokesčiui. Negalioja su kitais nuolaidų kodais. Pasiūlymas galioja iki 2024.03.19 23:59

8,29 € (su PVM) 6,85 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

RINOPANTEINA Tepalas 

Indikacijos: nosies gleivinės sutepimas ir jos drėgmės palaikymas, dalyvauja epitelio susidaryme.

Vartoti: - po chirurginių operacijų susiformuojančio šašo sumažinimui ir gijimo procesų paskatinimui; - dėl ypatingų aplinkos sąlygų, dėl nosies purškalų, dėl aerozolių terapijos ar tokių patologijų, kaip medikamentinis rinitas ar alergijos, ozena, susidariusios nosies gleivinės sausumo ir/arba atrofijos atveju; - nosies kraujavimo, taip pat ir kilusio dėl traumų, pasekmių sumažinimui; - endoskopiniams tyrimams ir/arba tamponų įdėjimui palengvinti.

Vartojimo būdai: Tepalas: užtepti nedidelį tepalo kiekį, vieną-tris kartus per dieną, švelniai masažuojant nosies sparnelius difuzijos paskatinimui. Lašeliai: prieš vartojimą energingai suplakti uždarytą flakonėlį su lašais ir įlašinti 2-3 lašus į kiekvieną šnervę 4-5 kartus per dieną. Nepageidaujamas poveikis: nepageidaujamas poveikis nežinomas.

Instrukcijos: produktą laikyti nuo 12oC iki 25oC temperatūros; prie žemų temperatūrų lašai gali sutirštėti. Tai nereiškia, kad lašelių kokybė suprastėjo, produktą suplakus ir palaikius aplinkos temperatūroje (ne žemesnėje negu 15o C ) atsistato pirminis būvis. Nevartoti produkto tuo atveju, kai yra žinomas padidintas jautrumas produkto sudedamosioms dalims. Priešingų reakcijų atveju liautis vartoti produktą ir pasikonsultuoti su gydytoju. Po vartojimo gerai uždaryti flakonėlį.
Nevartoti produkto, pasibaigus jo galiojimo laikui, nurodytam ant įpakavimo. Produktą laikyti toliau nuo vaikų. Produkto nepraryti.

Tepalo sudėtis: vitamino A palmititas (0,05%), D-pantenolis (5,0%), sėjamųjų avižų hidrolizuoti baltymai (0,1%), BHA, vazelino aliejus, baltasis vazelinas. Lašų sudėtis: vitamino A palmititas (0,05%), D-pantenolis (0,1%), BHA, vazelino aliejus, baltasis vazelinas. EB 0373 Gamintojas DMG Laurentina g., 26,700 km 00040 Pomezia (RM) - Italija

Rekomenduojamos prekės