DR. BROWNS silikoniniai žindukai, siauru kakleliu, 3-6 mėn., 2 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

DR. BROWNS silikoniniai žindukai, siauru kakleliu, 3-6 mėn., 2 vnt.

Prekės kodas: 10000223199
Mamos ir vaiko prekė

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

8,59 € (su PVM) 7,10 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Siauro kaklelio žindukai tinka tik Dr.Brown's siauro kaklelio buteliukams. Kiekvieno kūdikio valgymo įpročiai yra skirtingi ir individualūs, kuriems neturi įtakos amžius ar ūgis. Atsižvelgdami į individualius poreikius DR.BROWN’S siūlo skirtingų lygių žindukus su skirtingo pratekėjimo skylutėmis žinduke.
Kada laikas keisti žinduką? Jeigu maitinant Jūsų kūdikis: springsta, jam sunku nuryti, kosėja, pienas valgant bėga iš burnytės, atsisako buteliuko, sunku traukti, ilgiau valgo, vangus ar sudirgęs valgymo metu, maitinamas užmiega.
Buteliuką siauru kakliuku rekomenduojama rinktis tada, kai vaikelis maitinamas tik dirbtinai ir mamos krūties visiškai nežinda. Nežindomam kūdikiui iš jo maitintis bus lengviau.

Rekomenduojamos prekės