PHILIPS AVENT silikoniniai žindukai NATURAL RESPONSE, nuo 6 mėn., 2 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PHILIPS AVENT silikoniniai žindukai NATURAL RESPONSE, nuo 6 mėn., 2 vnt.

Prekės kodas: 10000166263
Mamos ir vaiko prekė

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

6,89 € (su PVM) 5,69 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Žindukas AVENT "Natural Response" silikoninis greita tėkmė (5) N2 SCY965/02 (Philips AVENT)

Natūralaus atsako žindukas išskiria pieną tik tada, kai kūdikis aktyviai geria. Kūdikiai gali gerti, nuryti ir kvėpuoti natūraliu ritmu, pavyzdžiui, kaip gulėdami prie krūties. Todėl patogu derinti maitinimą krūtimi ir buteliuku. Žindukas  dėl jo formos tvirtai apžiojamas, o briaunota tekstūra padeda užtikrinti nepertraukiamą, patogų maitinimą. Žindukas sukurtas taip, kad pienas tekėtų tik kūdikiui žindant. Tai apsaugo nuo pieno ištekėjimo  ir lašėjimo. Mūsų dieglius mažinantis vožtuvas sukonstruotas taip, kad į kūdikio pilvelį nepatektų oro ir sumažėtų dieglių tikimybė. Kai kūdikis valgo, į žinduką įmontuotas vožtuvas lankstosi, kad oras būtų nukreiptas į buteliuko dugną. Jis sulaiko orą buteliuko dugne toliau nuo vaiko pilvelio ir padeda sumažinti dieglius ir diskomfortą. Žindukas silikoninis. Sudėtyje nėra BPA.

"Natural Response" žindukas sukurtas taip, kad atkartotų krūties pojūtį. Įprasta, kad kūdikiui prireiks 2-3 bandymų, kol sugebės žinduku ištraukti pieną. Žinduką galite pasirinkti iš 6 skirtingų tėkmių. Kūdikiams su intensyvesniu žindimu, komfortabiliam maitinimui, parinkite lėtesnės tėkmės žinduką. Kūdikiams, kurie žinda lėtai, parinkite greitesnės tėkmės žinduką, kad pienas iš žinduko tekėtų lengviau. Saugos reikalavimai pateikiami informaciniame lapelyje pakuotės viduje. Prekės galiojimo laikas neribojamas. Rekomenduojamas kūdikio amžius nurodomas ant pakuotės.

Dėmesio: žindukus naudokite tik su Philips Avent "Natural" serijos buteliukais.
Pakuotėje 2 žindukai.

Gamintojas Philips AVENT.

Pakuotės dydis (aukštis, ilgis, gylis, m)     0,135 x 0,06x 0.06
Pakuotės svoris, g            48

Rekomenduojamos prekės