WARTNER nagų grybelio gydymui, 7 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Išparduota, laukiame papildymo

WARTNER nagų grybelio gydymui, 7 ml

Prekės kodas: 10000155952
Medicinos priemonė
-20% 16,31 € (su PVM) 20,39 € 13,48 € (be mok.)
block Išparduota
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Nagų grybeliui gydyti WARTNER, 7 ml

Medicinos prekė

Priemonė nagų grybeliui gydyti „Wartner“ turi trejopą poveikį: gydo grybelį dėl patentuotos formulės, kuri sukuria priešišką mikroaplinką grybeliui; palaiko nago regeneraciją – drėkina, padengia ir gydo nagą; apsaugo nuo infekcijos plitimo, sukuria apsauginį sluoksnį. Gelio sudėtyje nėra jokios rūgšties, kuri gali pažeisti nagą gydymo metu. Malonus kvapas su gaivinančiais diemedžiais. Su unikaliu „on/off“ aplikatoriumi. Pradinis intensyvus periodas: naudokite 2 kartus per dieną 4 savaites. Pirmasis pagerėjimas gali būti matomas jau po 1 savaitės. Atsinaujinimo periodas: siekiant užkirsti plitimą ir išvengti pakartotinio užsikrėtimo, naudoti 1 kartą per dieną 9 mėnesius arba kol visai ataugs naujas sveikas nagas.

Wartner® Nagų grybelio gydymas vartojimas

Wartner® Nagų grybelio gydymas yra medicinos priemonė vartojama nagų grybelio gydymui ir profilaktikai arba nagams, turintiems polinkį į grybelines (dermatofitai, mielės ir pelėsiai) infekcijas. Gelis yra skirtas pėdų ir rankų nagų gydymui. Jis naudojamas lengvų ir vidutinio sunkumo grybelinių nagų infekcijų gydymui. Grybelinė nagų infekcija užkrėstiems nagams būdinga pakitusi nago spalva, sustorėjimas, trapumas. Nagai ar aplink juos esanti oda gali tapti sausa ar žvynuota.Wartner® Nagų grybelio gydymas yra labai rekomenduojamas pacientams, kurie dažnai būna aplinkoje, kurioje yra padidėjusi grybelinių infekcijų rizika (dažnas lankymasis baseinuose, sporto vietose, viešuosiuose dušuose ir t.t.).

Gydymo metodas: Wartner® Nagų grybelio gydymas siūlo naujo tipo tikslingą gydymą su unikalia patentuota formule naudojant ON/OFF aplikatorių.

Trejopas veikimo metodas:

  1. Gydo nagų grybelį dėka patentuotos formulės, kuri sukuria priešišką mikroaplinką grybeliui.
  2. Palaiko nago regeneraciją drėkinant, padengiant ir gydant nagą.
  3. Apsaugo nuo infekcijos augimo ir tolesnio plitimo sukuriant apsauginį sluoksnį, kad išvengti kitų nagų infekcijos ir formuojant nepalankią aplinką grybeliui.

Ši formuluotė sukuria priešišką mikroaplinką ir gydo nagus nuo bet kokio grybelio, pavyzdžiui dermatofitų, mielių ar pelėsių sukeltų infekcijų. Atrinktos sudedamosios dalys turi savybių galinčių suformuoti plėvelę ir sukurti apsauginį sluoksnį ant nagų. Be to, siekant palengvinti nagų regeneraciją,Wartner® Nagų grybelio gydymui sudėtyje yra patentuoto 1,5 - Pentandiolio, kuris turi drėkinančių, derinyje su glicerinu ir gaivinančiu Diemedžiu (Southernwood), taip pat regeneruojančių ir maitinančių savybių, tokiu budu stiprinamas nago atsigavimas ir formuojamas sveikas nagas.

Podukto naudojimas

  1. Prieš naudojimą kruopščiai nusiplaukite rankas ar kojas, pageidautina su švelniu preparatu be muilo.
  2. Produktas turi buti tepamas ant švarių, nelakuotų, nukarpytų nagų (ant jų neturi būti lako valiklio likučių).
  3. Įjungus aplikatoriaus 'on' režimą, užtepti nedidelį preparato kiekį ant pažeistos zonos.
  4. Tepti ploną sluoksnį ant viso nago. Patrinti visą nagą odelės kryptimi žemyn ir palikti išdžiūti kelioms minutėms. Jeigu reikia, nagą galima nuvalyti. Po kiekvieno naudojimo aplikatorių nuvalykite.
  5. Naudokite du kartus per dieną.
  6. Gydymo laikotarpiu nenaudokite bet kokių kitų priemonių, tokių kaip nagų blizginimo priemonės, milteliai, purškalai ir t.t., kitu atveju gali sumažėti produkto veiksmingumas.
  7. Gydymą reikia tęsti kol sveikas nagas pakeis pažeistą nagą ar kol sunaudosite produktą. Gydymo laikotarpis priklauso nuo nago augimo.

Naudokite du kartus per dieną 4 savaites. Pirmasis pagerėjimas gali būti matomas jau po 1 savaitės. Sunkesnėms infekcijoms gali reikėti naudoti 2 kartus per dieną ilgesnį laiką, kol bus matomas rezultatas.

Siekiant užkirsti kelią plitimui ir išvengti pakartotinio užsikrėtimo, naudokite vieną kartą per dieną 9 mėnesius arba kol visiškai ataugs naujas sveikas nagas.

Atsargumo priemonės

  • Nenaudokite ant atvirų žaizdų
  • Nenaudokite jei pakuotė pažeista
  • Jei vaikas atsitiktinai nurijo preparato, nedelsiant kreipkitės į medicinos specialistą ir parodykite šią vartojimo instrukciją
  • Nenaudokite pasibaigus tinkamumo laikui nurodytam ant pakuotės
  • Esant bet kokiems neaiškumams, kreipkitės į medicinos specialistą ir parodykite šią vartojimo instrukciją
  • Naudokite tik taip, kaip nurodyta

Sąveika su kitais preparatais ar vaistais nepastebėta. Nepaisant to, nerekomenduojama vartoti su kitais preparatais, turinčiais tą

pačią indikaciją be medicinos specialisto konsultacijos. Pasireiškus bet kokiems nepageidaujamiems poveikiams ar nenormalioms

reakcijoms nedelsiant kreiptis į medicinos specialistą ir parodyti šią naudojimo instrukciją.

Pakuotės turinys: 7 ml tūbelė su aplikatoriumi ir vartojimo instrukcija.

Preparato klinikiniai bandymai* patvirtino, kad po 1 savaitės naudojimo:

  • Ženkliai pagerėjo nago spalva
  • Nagai buvo daug minkštesni
  • Ženkliai pagerėjo nagų storis

Sudedamosios dalys: Aqua, Glycerin, 1,5-Pentanediol, Propylene glycol, Dimethicone, PEG-40 hydrogenated castor oil, Carbomer, Sodium hydroxide, Artemisia abrotanum leaf/stem extract

Laikymas nuo +15° iki +25°

 

2017 03

Platintojas: Omega Pharma Baltics SIA, K. Ulma_a gatve 119, Marupe, Latvija

 

Rekomenduojamos prekės