GRASSOLIND sterilus tvarstis - tinklelinis NEULTRAL, 10 cm. x 20 cm., 1 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

GRASSOLIND sterilus tvarstis - tinklelinis NEULTRAL, 10 cm. x 20 cm., 1 vnt.

Prekės kodas: 10000183928
Kompensuojamoji medicinos priemonė

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

1,25 € (su PVM) 1,03 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Naudojimo instrukcija

 

Grassolind neutral - neutraliu nemedikamentiniu tepalu padengtas ir žaizdų gydymui skirtas tinklelinis tvarstis.

 

Sudėtis

Tvarsčio pagrindą sudaro stambaus audimo medvilninis tinklelis, impregnuotas bevandeniu tepalu.

Tepalo sudėtis: baltasis vazelinas, mono- ir dikarboksi rūgščių diglicerolio esteris, mikrokristalinis angliavandenilių vaškas

 

Savybės

Stambaus audimo tinklelio dėka, žaizdos sekretas laisvai patenka į antrinį absorbuojantį tvarstį. Tokiu būdu išvengiama sekreto kaupimosi. Tepalas palaiko žaizdos kraštų elastingumą, skatina granuliacijos ir epitelizacijos procesus, neleidžia tvarsčiui prilipti prie žaizdos. Tvarsčio keitimas nesukelia skausmo, netraumuojamas granuliacinis audinys ir jaunas epitelis.

 

Indikacijos

Tepalas naudojamas žaizdų priežiūrai, ypač tinka esant paviršinėms sekretuojančioms žaizdoms (kąstinėms, plėštinėms žaizdoms, nudegimams, nuplikinimams, nudegimams rūgštimi,  odos transplantacijos metu, plastinėje ir kosmetinėje chirurgijoje, po nagų pašalinimo, fimozės operacijų ir t.t.). Kadangi tepalo sudėtyje nėra veikliųjų medžiagų, jis ypač tinka naudoti dermatologijoje, kai paciento oda yra jautri ar pasireiškia jautrumas medikamentams.

 

Naudojimo nurodymai

Išimkite Grassolind neutral iš pakuotės su abiem apsauginiais lapeliais. Jei reikia, atkirpkite reikiamą tvarsčio dydį pagal žaizdos plotą. Nuimkite vieną apsauginį lapelį ir šia puse uždėkite tvarstį ant žaizdos, po to nuimkite kitą apsauginį lapelį. Sekreto absorbavimui su Grassolind neutral naudojamas antrinis sterilus absorbuojantis tvarstis. Jei gydytojas nepaskiria kitaip, Grassolind tvarstį keiskite kiekvieno perrišimo metu.

 

Kontraindikacijos

Grassolind negalima naudoti esant jautrumui vienai iš sudėtinių dalių.

 

Ypatingi nurodymai

Tvarstis yra sterilus, kol nepažeista jo pakuotė. Laikykite horizontalioje padėtyje ir kambario temperatūroje (iki 40º C).

 

Teksto peržiūrėjimo data: 2011-12

Rekomenduojamos prekės