AMERITEK testas ankstyvam nėštumui nustatyti (kasetė), 2 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

AMERITEK testas ankstyvam nėštumui nustatyti (kasetė), 2 vnt.

Prekės kodas: 10000131199
Medicinos priemonė

Su klientų diena!

Papildoma 11% nuolaida krepšeliui su kodu IMK11.

Nuolaidos sumuojamos. Pasiūlymas negalioja vaistams, akcijai 2 už 1 kainą, pristatymo mokesčiui. Negalioja su kitais nuolaidų kodais. Pasiūlymas galioja iki 2024.03.19 23:59

1,59 € (su PVM) 1,31 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Nėštumo (hCG) testas

Jautrumas 20 mIU/ml

 

Testo veikimo principas

Moteriai pastojus, jos organizmas ima gaminti hormoną Žmogaus Chorioninį gonadotropiną (ŽCG). Jis atsiranda ir šlapime. Pirmojo trimestro metu šio hormono gamyba nuosekliai didėja. Vienpakopis nėštumo testas yra labia jautrus testas, šiam hormonui nustatyti šlapime. Nėštumas gali būti nustatytas jau pirmą dieną po praleistų mėnesinių. 

 

Pasiruošimas testo atlikimui

  1. Įdėmiai perskaitykite šią instrukciją. Neatidarykite folijos pakuotės, kol nebūsite pasiruošę atlikti testą. Testas skirtas tik in vitro diagnostikai.
  2. Nenaudokite pasibaigus galiojimo laikui.
  3. Laikykite testą kambario temperatūroje arnba nuo 4 iki 30 laipsnių Celcijaus. Jei testas buvo laikomas vėsiai, leiskite jam sušilti iki kambario temperatūros. Neužšaldykit.
  4. Testą galima naudoti bet kuriuo paros metu, bet rytiniame šlapime yra aukštesnė ŽCG koncentracija.
  5. Pastaba. Geriant labia daug vandens gali pasikeisti teto rezultatas (atsiskiesti šlapimas).

Svarbu: Teigiamas rezultatas visada bus tamsesnis už foną. Kartais viena linija būna tamsesnė už kitą. Net jeigu viena iš linijų yra labia šviesi, rezultatas yra teigiamas.

 

Procedūros apribojimai:

1. Nenaudokite testo pakartotinai.

2. Testas veiks teisingai, jeigu tiksliai laikysitės instrukcijos.

3. Nors šis nėštumo testas yra labia jautrus ir tikslus, esant tam tikroms aplinkybėms jis gali duoti falš teigiamą rezultatą,- teigiamą nesant nėštumo ir atvirkščiai. Kaip ir atliekant kitus testus galutinę diagnozę nustato gydytojas. Kontraceptikai, nuskausminamieji, antibiotikai, ir kiti vaistai gali paveikti testo rezultatą. Taip pat melagingai teigiamas rezultatas gali atsirasti jeigu yra naudojamas ŽCG nevaisingumui gydyti.


Klausimai atsakymai


Klausimas: jeigu atsirado dvi juostelės, bet viena tamsesnė, ar aš nėščia?

Atsakymas: Taip. Tai reikia vertinti, kaip teigiamą rezultatą.

 

Klausimas: Ar rezultatas pakinta bėgant laikui.

A:Teigiamas rezultatas nedings ir paėjus 5 minutėms. Tačiau, siekiant išvengti netikslumų, testas turi būti vertinamas tarp 3 ir 5 minutės. O prėjus 5 minutėms jo vertinti nebegalima.
 

Klausimas. Jeigu rezultatas teigiamas, ką aš turėčiau daryti?

A: Jeigu rezultatas yra teigiamas skubiai apsilankykite pas savo gydytoją, kuo anksčiau tai padarysite, tuo geriau bus jūsų sveikatai.


Klausimas. Jeigu rezultatas neigiamas, ką aš turėčiau daryti?

A: Jeigu rezultatas yra neigiamas, reiškia nėštumo hormonų jūsų organizme nerasta ir jūs greičiausiai nesate nėščia. Jeigu mėnesinės vis tiek neprasideda, po savaitės jūs turėtumėte perskaičiuoti mėnesinių datą. Pakartokite testą. Jeigu ir sekantis testas yra neigiamas ir jūs vis tiek neturite mėnesinių, jūs turite apsilankyti pas savo gydytoją.
 

Klausimas. Ar būna neteisingų ar klaidinančių rezultatų

A: Jeigu jūs kruopščiai laikotės instrukcijos, taip atsitikti neturėtų. Tačiau, jeigu testas prieš naudojimą atidrėks, testas gali nepavykti. Kai kurie susirgimai ar medicininės būklės gali paveikti tsto rezultatą. Todėl. Kilus įtarimams, visada pasikonsultuokite su gydytoju.

Rekomenduojamos prekės