DERMO FUTURE gelis su aktyviu kolagenu sausai ir brandžiai odai, 20 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

DERMO FUTURE gelis su aktyviu kolagenu sausai ir brandžiai odai, 20 ml

Prekės kodas: 10000181041
Kosmetika
-30% 3,14 € (su PVM) 4,49 € 2,60 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

GELIS SU AKTYVIU KOLAGENU
SAUSAI, BRANDŽIAI ODAI, KURIAI REIKALINGAS REGENERAVIMAS

Kolagenas vadinamas jaunystės baltymu, nes jis pirmiausia yra atsakingas už odos senėjimo procesų lėtinimą. Kolagenas sudaro 70 proc. odos baltymų masės ir 30 proc. visos žmogaus baltymų masės. Dėl to jis laikomas svarbiausiu žmogaus organizmo baltymu. Bėgant metams jo kiekis mažėja, o tai nepalankiai veikia mūsų išvaizdos pokyčius. Vartojant gelį su aktyviu kolagenu užpildomas kolageno trūkumas ląstelėse, dėl to padidėja odos elastingumas ir tankumas. Jis turi savybių, skatinančių odos drėkinimą, išlyginimą ir jos būklės pagerinimą. Sumažinamas net labai ryškių raukšlių gylis ir skaičius, odai neleidžiama suglebti, padidėja jos elastingumas ir įtempimas. Atkuriamas tinkamas odos tankumas ir stangrumas, oda pastebimai atjaunėja, pagražėja veido bruožai ir jo ovalas. Oda tampa sūdri ir stangri, ilgiau išlieka jaunatviška išvaizda.

POVEIKIS: elastingesnė oda, geriau sulaikoma drėgmė, lygi ir švelni oda, sumažėjusios mimikos raukšlės

NAUDOJIMAS: Tepkite šį serumą kartą per dieną (nakčiai) ant švarios ir nuvalytos  veido ir kaklo odos. Esant poreikiui naudokite savo įprastą kremą.


SUDĖTIS: Aqua, Collagen, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Rekomenduojamos prekės