BIO INNOVATION paakių serumas, 15 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Išparduota, laukiame papildymo

BIO INNOVATION paakių serumas, 15 ml

Prekės kodas: 10000181424
Kosmetika
-50% 7,10 € (su PVM) 14,19 € 5,86 € (be mok.)
block Išparduota
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Paakių serumas Bio Innovation, 15 ml.

Nuo Viduramžių naudojamas natūralus rožių žiedų vanduo jau daug amžių laikomas tobulu grožio vandeniu, nes švelnina ir apsaugo odą nuo raukšlių.

Natūralus italinio šlamučio žiedų vanduo suaktyvina kraujo cirkuliaciją odoje ir sumažina jos raudonį bei ratilus aplink akis. Šis vanduo sutraukia, tonizuoja ir stangrina audinius.

Natūralus granatų ekstraktas: granatų vaisių luobelėje yra 22–33 % taninų, visų pirma elago rūgšties, kuri turi savybę sutraukti odą. Sutraukus poras oda tampa lygesnė. Taninai taip pat yra antioksidantai, t.y., priemonė kovoti su kenksmingu laisvųjų radikalų poveikiu, atsiradusiu dėl saulės ir taršos.

Natūralus alavijas: švelnina, drėkina ir ramina.

Hialurono rūgštis: šio serumo sudėtyje yra dviejų skirtingų hialurono rūgščių (jos natūralios):

Natrio hialuronatas: didelės molekulinės masės hialurono rūgštis, kuri lieka odos paviršiuje ir sudaro porų neužkemšančią visiškai biologiškai suderinamą viskoelastinę plėvelę, kuria galima kompensuoti nedidelį vandens praradimą ir išlaikyti odą drėgną, ją padaryti švelnesnę ir minkštesnę.

Hialurono rūgštis: mažos molekulinės masės hialurono rūgštis, kuri prasiskverbia į giliuosius odos sluoksnius ir pagerina odos biomechanines savybes. Ji skatina glaudžiąsias jungtis sudarančių baltymų sintezę, dėl higroskopinių ypatybių sulaiko vandenį dermoje ir skatina kolageno susidarymą. Oda tampa tvirtesnė ir stangresnė.

Objektyvia veikliąja medžiaga sumažinami po akimis esantys maišeliai ir ratilai: Saccharomyces cerevisiae ekstraktas ir Rhodiola rosea šaknų ekstraktas. Saccharomyces cerevisiae (alaus mieliagrybių) ekstraktas suteikia odai energijos, gerina deguonies patekimą į ląsteles ir aktyvina mikrocirkuliaciją. Rhodiola rosea (rožinės rodiolos) šaknų ekstraktas vertingas dėl to, kad šis retas augalas pasižymi gebėjimu prisitaikyti bei skatina lipolizę. Šiomis dvejomis veikliosiomis medžiagomis akivaizdžiai sumažinami po akimis esantys maišeliai ir ratilai, žvilgsnis atrodo pailsėjęs ir švytintis.

 

Naudojimas: gaivinančiu tepamuoju serumo rutuliuku tepti paakių odą.

Ingredients: Aqua, Rosa Damascena Flower Water*, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Extract*, Punica Granatum Fruit Extract*, Helichrysum Italicum Flower Water*, Rhodiola Rosea Root Extract, Benzyl Alcohol, Betaine, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Citronellol, Geraniol.
*ekologiniuose ūkiuose užaugintos sudedamosios dalys

98,8 % sudedamųjų dalių yra natūralios
72,2 % visų sudedamųjų dalių užauginta ekologiniuose ūkiuose

Pagaminta Prancūzijoje.
Gamintojas: "Laboratoires Lebeau".
Platintojas Lietuvoje: UAB "Armele", Kedrų g. 4, 03116 Vilnius Lietuva.
Geriausia naudoti iki datos, nurodytos ant produkto pakuotės.

Rekomenduojamos prekės