EUCERIN naktinis veido kremas nuo pigmentinių dėmių ANTI-PIGMENT, 50 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

EUCERIN naktinis veido kremas nuo pigmentinių dėmių ANTI-PIGMENT, 50 ml

Prekės kodas: 10000184813
Kosmetika
-20% 28,31 € (su PVM) 35,39 € 23,40 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Eucerin® Anti-Pigment naktinis kremas, 50 ml

 

Regeneruojantis naktinis kremas, suteikiantis odai lygumo ir skaistumo.

Melaninas – tai natūralus, odai spalvą suteikiantis pigmentas. Saulės šviesos poveikis, hormoniniai pokyčiai ir senėjimo procesai gali lemti padidėjusią melanino gamybą ir sukelti hiperpigmentaciją. Hiperpigmentacija pasireiškia tamsiomis dėmėmis, taip pat dėl amžiaus atsiradusiomis pigmentinėmis dėmėmis (dar vadinamomis saulės ar senatvinėmis dėmėmis), dėl kurių odos spalva atrodo netolygi.

Eucerin® Anti-Pigment naktinio kremo sudėtyje yra tiamidolio - efektyvios ir patentuotos veikliosios medžiagos, kuri mažina melanino gamybą - pagrindinę hiperpigmentacijos atsiradimo priežastį. Klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais patvirtinta, kad jis sumažina pigmentines dėmes ir apsaugo nuo pakartotinio jų atsiradimo. Pirmieji rezultatai pastebimi po dviejų savaičių, o naudojant reguliariai nuolat gerėja.

Naktinio kremo sudėtyje taip pat yra dekspantenolio – veikliosios medžiagos, palaikančios odos regeneraciją nakties metu.

Efektyvumas ir puikus tinkamumas odai yra patvirtinti klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais.

 

Naudojimas:

Tepkite vakare gerai nuvalytą veido, kaklo ir iškirptės srities odą. Švelniai įmasažuokite. Saugokitės, kad nepatektų į akis. Kad pasiektumėte geriausių rezultatų, naudokite kartu su Eucerin® Anti-Pigment dieniniu kremu SPF 30, Eucerin® Anti-Pigment dvejopo poveikio serumu ir Eucerin® Anti-Pigment dėmių korektoriumi. Priemones, kurių sudėtyje yra tiamidolio naudokite daugiausiai keturis kartus per dieną.

 

Sudėtis:

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Alcohol Denat, Cetearyl Isononanoate, Squalane, Panthenol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Lauroyl Lysine, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Glucosylrutin, Carbomer, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hydroxide, Isoquercitrin, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum

Rekomenduojamos prekės