EUCERIN dieninis veido kremas, nuo pigmentinių dėmių  ANTI-PIGMENT SPF30, 50 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

EUCERIN dieninis veido kremas, nuo pigmentinių dėmių ANTI-PIGMENT SPF30, 50 ml

Prekės kodas: 10000184845
Kosmetika
-20% 26,95 € (su PVM) 33,69 € 22,27 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Eucerin® Anti-Pigment dieninis kremas SPF 30, 50 ml

 

Drėkinamasis dieninis kremas su UVA ir UVB apsauga padeda sumažinti pigmentines dėmes, suteikia odai lygumo ir skaistumo.

Melaninas – tai natūralus, odai spalvą suteikiantis pigmentas. Saulės šviesos poveikis, hormoniniai pokyčiai ir senėjimo procesai gali lemti padidėjusią melanino gamybą ir sukelti hiperpigmentaciją. Hiperpigmentacija pasireiškia tamsiomis dėmėmis, taip pat dėl amžiaus atsiradusiomis pigmentinėmis dėmėmis (dar vadinamomis saulės ar senatvinėmis dėmėmis), dėl kurių odos spalva atrodo netolygi.

Eucerin® Anti-Pigment dieninio kremo SPF 30 sudėtyje yra tiamidolio - efektyvios ir patentuotos veikliosios medžiagos, kuri mažina melanino gamybą - pagrindinę hiperpigmentacijos atsiradimo priežastį.

Klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais patvirtinta, kad jis sumažina pigmentines dėmes ir apsaugo nuo pakartotinio jų atsiradimo. Pirmieji rezultatai pastebimi po dviejų savaičių ir naudojant reguliariai nuolat gerėja.

Su UVA ir UVB filtrais (SPF 30) gaminamas drėkinamasis dieninis kremas suteikia efektyvią apsaugą nuo saulės ir sumažina saulės sukeliamų pigmentinių dėmių atsiradimo tikimybę.

 

Naudojimas:

Tepkite ryte gerai nuvalytą veido, kaklo ir iškirptės srities odą. Švelniai įmasažuokite. Saugokitės, kad nepatektų į akis. Kad pasiektumėte geriausių rezultatų, naudokite kartu su Eucerin® Anti-Pigment naktiniu kremu ir Eucerin® Anti-Pigment dvejopo poveikio serumu. Priemones, kurių sudėtyje yra tiamidolio naudokite daugiausiai keturis kartus per dieną.

 

Sudėtis:

Aqua, Homosalate, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Tapioca Starch, Distarch Phosphate, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sodium Chloride, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hydroxide, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, Parfum

Rekomenduojamos prekės