EUCERIN niežulį malšinantis purškalas ATOPICONTROL, 50 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

EUCERIN niežulį malšinantis purškalas ATOPICONTROL, 50 ml

Prekės kodas: 10000184870
Kosmetika
-20% 13,43 € (su PVM) 16,79 € 11,10 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Eucerin® AtopiControl niežulį malšinantis purškalas, 50 ml


Sumažina niežulį per 60 sekundžių, poveikis išlieka iki 6 valandų.

Atopinei odai būdingas sausumas, niežulys, sudirgimas.  Niežulys skatina kasytis, o tai trukdo geram nakties miegui ir gali neigiamai paveikti gyvenimo kokybę.

Eucerin® AtopiControl niežulį malšinantis purškalas buvo specialiai sukurtas siekiant  iš karto ir ilgam sumažinti nemalonius niežtinčios odos pojūčius. Klinikiniais tyrimais įrodytas poveikis per 60 sekundžių, jis išlieka iki šešių valandų1.

Inovatyvaus purškalo sudėtyje yra išskirtinių veikliųjų medžiagų, padedančių kovoti su niežuliu ir sumažinančių nemalonų pojūtį skirtinguose lygmenyse (nuo išorinių odos sluoksnių iki nervinių galūnėlių):

·   Mentoksipropandiolis atvėsina odą ir veikia jutiminiame lygmenyje, siekiant sumažinti niežulį;

·   SymSitive* mažina dilgčiojimo pojūtį ir paraudimą;

·   Polidokanolis nuramina odą, sumažinant niežtinčios odos požymius ląsteliniu lygmeniu.

Eucerin® AtopiControl niežulį malšinantis purškalas puikiai tinka naudoti esant lokalizuotam atopinio dermatito sukeltam kūno niežuliui. Jį galima naudoti tiek paūmėjus būklei, tiek laikotarpiu tarp paūmėjimų. Priemonę patogu naudoti keliaujant ir galima naudoti kartu su Eucerin® AtopiControl intensyvaus poveikio kremu ir (arba) įprastais vaistais.

Vėsinamasis purškalas, kurio sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų, greitai įsigeria, yra neriebus ir nelipnus. 

Klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais patvirtinta, jog priemonė yra labai efektyvi ir gerai toleruojama odos. Tinka naudoti esant lokalizuotam niežuliui, atopiniam dermatitui, žvynelinei, kserozei, sergantiesiems diabetu ir vaikams nuo trijų metų.

1 Beiersdorf AG, Klinikiniai duomenys, 2018 m. kovas / balandis.

 

Naudojimas:

Naudokite taip dažnai, kiek reikia. Papurkškite paveiktas sritis iš 15–20 cm atstumo. Nepurkškite tiesiai į veidą. Venkite įkvėpti ir saugokite, kad nepatektų į akis. Nepurkškite ant žaizdų, uždegimo apimtų sričių ar atvirų pažeidimų. Siekdami geriausių rezultatų, naudokite kartu su kitomis Eucerin® AtopiControl linijos priemonėmis.

 

Sudėtis:

Aqua, Alcohol Denat., Laureth-9, 4-t-Butylcyclohexanol (Trans-Isomer), Menthoxypropanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium EDTA, Piroctone Olamine

Rekomenduojamos prekės