EUCERIN atkuriamasis kūno purškalas sausai sudirgusiai odai AQUAPHOR, 250 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

EUCERIN atkuriamasis kūno purškalas sausai sudirgusiai odai AQUAPHOR, 250 ml

Prekės kodas: 10000191669
Kosmetika
-20% 15,03 € (su PVM) 18,79 € 12,42 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Eucerin® Aquaphor atkuriamasis kūno purškalas, 250 ml

Atkuria itin sausą, sutrūkinėjusią ir sudirgusią odą, paspartina jos regeneraciją. Itin patogus naudoti didesniems odos plotams padengti.

Oda gali išsausėti, sutrūkinėti ar sudirgti, kai pažeidžiamos jos apsauginės savybės. Tai lemia įvairūs veiksniai, tokie kaip šaltis, vėjas, nedidelės paviršinės žaizdelės, pasikartojanti trintis, įvairios ligos (pvz., atopinis dermatitas ar žvynelinė).

Eucerin® Aquaphor atkuriamasis kūno purškalas, kuriame puikiai dera veiksmingumas ir patogumas naudoti. Jo sudėtyje esančios veikliosios medžiagos greitai nuramina sausą, šiurkščią odą, paspartina jos regeneraciją, sukurdamos idealų apsauginį barjerą reikalingą jai atsinaujinti. 

Lengvos tekstūros kūno purškalą paprasta paskirstyti bei padengti odą net ir sunkiai pasiekiamose vietose. Jis yra specialiai pritaikytas didesniems odos plotams padengti (nugara, liemuo, kojos).

Efektyvumas ir tinkamumas sausai, sudirgusiai odai patvirtinti klinikiniais tyrimais.

 

Naudojimas:
Purškite ant sudirgusios odos taip dažnai, kaip reikia. Prieš naudojant pakratykite. Laikykite 15 cm atstumu nuo odos ir tolygiai purškite. Paskui švelniai įmasažuokite į odą. Po naudojimo nuvalykite purkštuką. Nenaudokite ant atvirų, kraujuojančių ar šlapiuojančių žaizdų. Nepurkškite tiesiai ant veido ar arti jo, nepurkškite ilgai ant vienos vietos ir neįkvėpkite.

Sudėtis:

Butane, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Paraffin, Lanolin Alcohol, Panthenol, Glycerin, Bisabolol

Rekomenduojamos prekės