ALLVERNUM drėkinamasis eliksyras rankoms ir kūnui VANDENS LELIJA / MIMOSA, 300 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Išparduota, laukiame papildymo

ALLVERNUM drėkinamasis eliksyras rankoms ir kūnui VANDENS LELIJA / MIMOSA, 300 ml

Prekės kodas: 10000223312
Kosmetika
-40% 1,73 € (su PVM) 2,89 € 1,43 € (be mok.)
block Išparduota
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Drėkinamasis eliksyras rankoms ir kūnui VANDENS LELIJA / MIMOSA
Prabangus, aromatingas eliksyras yra puikus ir išskirtinai efektyvus produktas, turintis subtilią, šilkinę tekstūrą. Eliksyro formulės pagrindas yra augaliniai aliejai - taukmedžio sviestas (karité), argano aliejus ir kakavos sviestas, taip pat alavijas, kuris užtikrina odos drėkinimą ir turi atkuriamųjų savybių. Sumažina sausumo ir šiurkštumo pojūtį. Tinka labai sausai odai. Aromatingas, gaivus vandens lelijos aromatas, prisotintas mimozos ir jazminų kvapų, ramina ir atpalaiduoja. Oda tampa švelni ir sudrėkinta.  
NAUDOJIMAS: Paskirstykite eliksyrą ant kūno ir rankų, švelniai įtrinkite. Tepkite ryte ir vakare ant nuvalyto ir sauso kūno. Galima naudoti kelis kartus dienoje.
Platintojas Lietuvoje: UAB "Nemuno vaistinė", Taikos pr. 104D, Kaunas.
Geriausias naudoti iki, sudėtis ir serija nurodyti ant pakuotės.
 
Sudėtis: INGREDIENTS (INCI): AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GLYCERIN, CETEARETH-20, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PHENOXYETHANOL, CYCLOPENTASILOXANE, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, ALOE BARBADENSIS  LEAF JUICE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PANTHENOL, CYCLOHEXASILOXANE, CARBOMER, DISODIUM EDTA, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.
 

Rekomenduojamos prekės