BIOCELL bioceliuliozinė paakių kaukė su kolagenu, 1 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
1 + 1

BIOCELL bioceliuliozinė paakių kaukė su kolagenu, 1 vnt.

Prekės kodas: 10000208639
Kosmetika

2 už 1 kainą - antra prekė NEMOKAMAI! Galioja į krepšelį įsidėjus 2 vnt.

Pasiūlymas galioja 2024.03.01-2024.03.31. Prekių kiekis ribotas.

3,98 € (su PVM) 3,29 € (be mok.)

Minimalus šios prekės užsakymo kiekis yra 2.

  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

BIOCELL® bioceliuliozinė paakių kaukė su kolagenu

Išduosime Tau paslaptį. Pats greičiausias ir efektyviausias būdas atkurti paakių odos drėgmės balansą, išlyginti raukšleles ir suteikti šiai zonai elastingumo bei skaistumo – reguliariai naudoti kokybiškas paakių kaukes. Išbandyk BIOCELL bioceliuliozinę paakių kaukę su hidrolizuotu kolagenu ir hialurono rūgštimi.

Kuo ši kaukė ypatinga? 

•   Inovatyvi liposominė technologija padeda aktyviąsias kaukės serumo sudedamąsias dalis pernešti į giliuosius odos sluoksnius ir taip užtikrina išties efektyvų ir intensyvų odos drėkinimą bei stangrinimą.

•   Efektą sustiprina natūralus, 100 % suyrantis bioceliuliozės pluoštas, kuris tvirtai priglunda prie odos, nekrenta, neplyšta ir pagerina naudingų medžiagų skvarbą.

•   Visi ingredientai yra kruopščiai atrinkti specialiai jautriai paakių odai:

-    Smulkus (todėl ir galingas!) hidrolizuotas kolagenas darbuojasi dviguba jėga: efektyviai drėkina ir apsaugo paakių odą nuo drėgmės netekimo.

-    Garsioji hialurono rūgštis ne tik drėkina, suteikia odai stangrumo ir elastingumo, bet ir padeda pasisavinti kitas naudingas kaukės medžiagas.

-    Glicerinas veiksmingai drėkina, apsaugo ir stiprina odos barjerą, skatina ląstelių medžiagų apykaitą.

-    Mažiau žinomi, sunkiau ištariami, tačiau ne ką mažiau vertingi Methyl Gluceth-10, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Lecithin ar Inositol puikiai drėkina ir turi kitų naudingų savybių: stiprina apsauginį odos barjerą, saugo nuo drėgmės netekimo, minkština, kondicionuoja, stangrina odą ir skatina jos atsinaujinimą.

-    Retai kosmetikoje sutinkamas raudonųjų dobilų ekstraktas, gausus galingų antioksidantų, saugančių odą nuo laisvųjų radikalų. Šis ingredientas taip pat skatina odos ląstelių medžiagų apykaitą, stangrina, regeneruoja.

-    Į kompaniją dobilui jungiasis ir Hydroxyacetophenone, kuris ramina, drėkina ir saugo odą net nuo kelių rūšių kenksmingų laisvųjų radikalų.

-    Daugiafunkcis ryžių sėlenų ekstraktas puikiai saugo, minkština, kondicionuoja odą. Šalia to, skaistina ir suteikia jai švytėjimo.

  • Ir tai tik dalis kaukės veikėjų, kurie vos per 15-20 minučių efektyviai pasirūpina gležna ir ypatingos priežiūros reikalaujančia paakių oda. Išbandyk ir pajusk skirtumą.

Svarbu! Efektas – ne tik greitas ir intensyvus, bet ir išliekantis. Tai užtikrina su kiekviena BIOCELL kauke atliekami tyrimai.

Tobula esi tu. BIOCELL tai išsaugo.

Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-10, Glycerin, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Inositol, Glycosyl Trehalose, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Lecithin, Hydrolyzed Collagen, Acacia Senegal Gum, Cetearyl Isononanoate, Xanthan Gum, Trifolium Pratense Extract, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Fragrance, Cucurbita Maxima Fruit Extract, Hydrolyzed Rice Bran Extract, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Benzoic Acid, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

 

Rekomenduojamos prekės