SEPTONA drėgnos antibakterinės apelsinų kvapo servetėlės, 15 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SEPTONA drėgnos antibakterinės apelsinų kvapo servetėlės, 15 vnt.

Prekės kodas: 10000122699
Kosmetika

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

0,99 € (su PVM) 0,82 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Septona drėgnos servetėlės antibakterinės

Asmens higienos dezinfekantas (1 produktų tipas). Higieninei rankų dezinfekcijai buityje. Pakuotėje yra 15 servetėlių. Paruoštos naudoti servetėlės skirtos higieninei rankų dezinfekcijai buityje (kelionėje, pasinaudojus tualetu, prieš valgį ir pan.).

NAUDOJIMO BŪDAS: Atidarykite pakuotę. Ištraukite servetėlę, ir gerai įtrinant valykite 1 minutę. Panaudotą servetėlę išmeskite į atliekas. Sandariai uždarykite pakuotę, kad servetėlės neišdžiūtų.

Vienos servetėlės išmatavimai: 18cm x 14cm. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.

Naudoti pagal paskirtį. Degūs skystis ir garai. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, karštų paviršių, žiežirbų, atviros liepsnos ir kitų uždegimo šaltinių. Nerūkyti. Jeigu reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jos etiketę. Nenaudoti veido, pažeistos odos, gleivinių, žaidų dezinfekcijai. Vengti patekim į akis.

Geriausia naudoti iki pabaigos: nurodyta ant pakuotės.

15 vnt.

Rekomenduojamos prekės