NOUGHTY kondicionierius jautriai galvos odai su alyvuogių aliejumi ir bisabololiu CARE TAKER, 250 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NOUGHTY kondicionierius jautriai galvos odai su alyvuogių aliejumi ir bisabololiu CARE TAKER, 250 ml

Prekės kodas: 10000180269
Kosmetika

Perkant 2 NOUGHTY produktus, DOVANA - NOUGHTY mini šampūnas To The Rescue, 75 ml

Pasiūlymas galioja 2024.03.14 - 2024.03.31. Dovanų kiekis ribotas.

-40% 5,99 € (su PVM) 9,98 € 4,95 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Giliai drėkina ir ramina jautrią galvos odą. NOUGHTY Care Taker - švelnus kondicionierius kurio nusipelnėte.  97 % natūralioje formulėje yra bisabololio ir avižinių dribsnių ekstraktų, pasižyminčių galvos odą raminančiomis savybėmis, kurios padeda jūsų galvos odai jaustis itin nuramintai. Kruopščiai atrinkti natūralūs ingredientai padeda drėkinti plaukus ir nuraminti sudirgusią galvos odą. Tinka veganams.
Care Taker bekvapio kondicionieriaus sudėtyje yra:
BISABOLOLIS - raminantis jogos užsiėmimas sudirgusiai galvos odai. Jis pagamintas iš augalų, yra tvarus ir 50 % efektyvesnis už sintetinį ekvivalentą bei yra pagrindinis raminantis ingredientas.
AVIŽŲ EKSTRAKTAS - kai kalbame  apie galvos odos nuraminimą, avižiniai dribsniai yra numeris vienas. Tai ekstraktas, kuriame gausu odą raminančių avenantramidų (antioksidantai - naudingi plaukams ir odai), padeda nuraminti galvos odą.
GILCERINAS - geriausias iš gamtos. Glicerinas mažina išsausėjimą. Jis pritraukia drėgmę į plaukus ir ją išlaiko, taip juos drėkindamas.
ALYVUOGIŲ ALIEJUS - omega 6 riebalų rūgštys padeda plaukus intensyviai sudrėkinti.
KOKOSŲ ir SVIESTMEDŽIŲ ALIEJAI - kieti kambario temperatūroje ir tirpstantys, maždaug kūno temperatūroje, šios daugiafunkcinės savybės padeda sukurti prabangias tekstūras ir drėkinti plaukus.
 
NAUDOJIMAS: nedidelį kiekį kondicionieriaus įpilkite į delnus ir patrinkite tarp delnų, kad tolygiai pasiskirstytų. Pradėkite tepti plaukus nuo vidurio iki pat galiukų ir palikite ant plaukų 1-2 minutes. Po to kruopščiai nuskalaukite.
 
SUDĖTIS: Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glyceryl Stearate, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coco-Caprylate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Panthenol, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Phytate, Bisabolol, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Potassium Sorbate.
 

Rekomenduojamos prekės