NOUGHTY kondicionierius - šampūnas visų tipų plaukams su saldžiųjų migdolų ir ricinos aliejais 1HIT, 250 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Išparduota, laukiame papildymo

NOUGHTY kondicionierius - šampūnas visų tipų plaukams su saldžiųjų migdolų ir ricinos aliejais 1HIT, 250 ml

Prekės kodas: 10000180277
Kosmetika

Perkant 2 NOUGHTY produktus, DOVANA - NOUGHTY mini šampūnas To The Rescue, 75 ml

Pasiūlymas galioja 2024.03.14 - 2024.03.31. Dovanų kiekis ribotas.

-40% 5,93 € (su PVM) 9,89 € 4,90 € (be mok.)
block Išparduota
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Valomasis kondicionierius-šampūnas NOUGHTY 1 HIT WONDER visų tipų plaukams, 250 ml
 
Išplaukite ir kondicionuokite plaukus tuo pačiu metu su NOUGHTY 1 Hit Wonder valomuoju kondicionieriumi. Šis neputojantis ploviklis skirtas trapiems ir pervargusiems plaukams. 97% natūrali formulė švelniai pašalina nešvarumus, nesausindama ir nepažeisdama plaukų. Saldžiųjų migdolų ir ricinos aliejai palepina ir pamaitinta pavargusius plaukus. Kruopščiai atrinkti aliejai padeda švelniai išvalyti trapius ir nualintus plaukus.

1 Hit Wonder valomojo kondicionieriaus sudėtyje yra:
SALDŽIŲJŲ MIGDOLŲ ALIEJUS
Gausu oleino ir linolo riebalų rūgščių, kurios maitina pervargusius plaukus, pagerina jų elastingumą ir bendrą būklę.
RICINŲ ALIEJUS
Kondicionierių papildo savo unikaliomis riebalų rūgštimis, kurios gerina bendrą plaukų būklę.
KOKOSŲ IR SVIESTMEDŽIŲ ALIEJAI
Akinantis duetas. Kieti kambario temperatūroje ir tirpstantys, maždaug kūno temperatūroje, šios daugiafunkcinės savybės padeda sukurti prabangias tekstūras ir tuo pačiu pagerinti plaukų būklę.
KOKOGLIUKOZIDAS
Stebuklingas plovimas be putojimo. Nejoninis kokogliukozisas padeda vandeniui susimaišyti su aliejumi ir nešvarumais, todėl juos galima lengvai nuplauti nuo plaukų išlaikant valančios galios ir švelnumo balansą.

TINKA VEGANAMS.

NAUDOJIMAS: kruopščiai sudrėkinkite plaukus ir gausiai išspauskite priemonės į delną, trinkite tarp delnų, kad produktas tolygiai pasiskirstytų. Įmasažuokite į galvos odą iš priekio į galą, pradedant nuo viršugalvio. Norėdami pasiekti maksimalų rezultatą, palikite 3 minutėms. Kruopščiai išskalaukite plaukus, masažuojant galvos odą, kad įsitikintumėte, jog visas produktas pašalinamas.
 
SUDĖTIS: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Behentrimonium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Stearamidopropyl Dimethylamine, Phenoxyethanol, Behentrimonium Methosulfate, Coco-Glucoside, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Steareth-2, Steareth-21, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Amyl Cinnamal, Coumarin.
 

Rekomenduojamos prekės