MEDIKET šampūnas PLUS, 100 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MEDIKET šampūnas PLUS, 100 ml

Prekės kodas: 10000117576
Kosmetika
-20% 11,99 € (su PVM) 14,99 € 9,91 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Mediket Plus šampūnas 100ml

Šampūnas, skirtas sausos galvos odos ir plaukų priežiūrai. „Mediket Plus“ – tai dermatologų patvirtintas šampūnas, kuris gali padėti mažinti vidutinio sunkumo pleiskanojimui, kai pastebimas didelis pleiskanų atsisluoksniavimas, pleiskanų žvyneliai yra ne tik prie plaukų šaknų, bet ir per visą plauko ilgį, byra nuo plaukų ant pečių. „Mediket Plus“ šampūno sudėtyje yra oktopirokso ir klimbazolio, kurie gali padėti sumažinti pleiskanojimą ir pagerinti galvos odos būklę.

KOKIU ATVEJU NAUDOTI?

„Mediket Plus“ šampūnas yra efektyvus esant ne tik sausoms (be padidėjusios riebalų sekrecijos), bet ir riebioms pleiskanoms, kurios atsiranda dėl per didelio riebalų išsiskyrimo. Patikrintas dermatologų. Naudojimas: sudrėkinus plaukus, įmasažuokite šampūną, kol suputos. Kad pasiekti geriausių rezultatų, palikite 3-5min., o po to kruopščiai išskalaukite. Pirmas 4-6 sav. Naudokite Mediket Plus šampūną 2-3 k. per savaitę.

Sudrėkinus plaukus, įmasažuokite šampūną, kol suputos. Kad pasiekti geriausių rezultatų, palikite 3-5min., o po to kruopščiai išskalaukite. Pirmas 4-6 sav. Naudokite Mediket Plus šampūną 2-3 k. per savaitę.

 

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betain, Cocamide DEA, Polyquaternium-7, Climbazole, Piroctone Olamine (Octopirox), Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate (and) Glycol Distearate (and) Cocamide MEA (and) Laureth 10, Sodium Chloride, Polysorbate-20 (and) Linoleic Acid, Parfum, Benzyl Alcohol (and) Methylchloroisothiasolinone (and) Methylisothiasolinone, Lactic Acid.

Kiekis: 100 ml

Gamintojas: Benemedo GmbH.

Importuotojas: UAB „Medexy“.

Kilmės šalis: Šveicarija.

Rekomenduojamos prekės