PLANTUR šampūnas skatinantis plaukų augimą 21 NUTRI-CAFFEINE, 250 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PLANTUR šampūnas skatinantis plaukų augimą 21 NUTRI-CAFFEINE, 250 ml

Prekės kodas: 10000165504
Kosmetika
-30% 10,70 € (su PVM) 15,29 € 8,85 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Plantur 21 Nutri-Caffeine šampūnas

 

Kad geriau augtų nusilpę plaukai

Skirta dažytiems ir nualintiems plaukams

 

Jaunos moterys susiduria su daugybe varginančių veiksnių (stresas, netinkama mityba, įtemptas darbas), tad jos priklauso tai moterų grupei, kurioms gresia plaukų iškritimas. Prie tokių veiksnių priskiriama ir maistinių mikromedžiagų (pvz., vitaminų ir mineralų) trūkumas. Palyginti su besiilsinčiomis plaukų šaknimis, aktyvių plaukų šaknų aprūpinimo energija procesai suaktyvėja iki 800 %. 

 

Plantur 21 maitinamųjų medžiagų kompleksas su kofeinu padeda aprūpinti plaukų šaknis energija – jis sulėtina energijos šaltinio cAMP (ciklinis adenozino monofosfatas) nykimą. Procesus aktyvinančio kofeino prie plaukų šaknų galima aptikti jau po 120 sek.

Sudėtyje esančios maitinamosios mikromedžiagos (biotinas, magnis, kalcis ir cinkas) taip pat prisideda prie plaukų šaknų aprūpinimo energija procesų.

 

Rekomenduojamas naudojimas: įtrinkite nedidelį kiekį (graikinio riešuto dydžio) šampūno į šlapius plaukus ir galvos odą. Palaikykite porą minučių ir kruopščiai išskalaukite. Šampūną galima naudoti  kasdien.

 

Platintojas: UAB SIROWA Vilnius, Eišiškių pl. 8A, LT-02184 Vilnius

Rekomenduojamos prekės