SMARTHIT IV VITAMIN D3, 30 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SMARTHIT IV VITAMIN D3, 30 ml

Prekės kodas: 10000180222
Vitaminas D. Organizmo atsparumui
Maisto papildas
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

17,79 € (su PVM) 14,70 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

SMARTHIT IV® VITAMIN D3, 30 ml

 

· Mikrokapsuliuota, geriau pasisavinama vitamino D forma

· Skystas, dozuojamas pipete

· Sukurta patentuotos efektyvaus pasisavinimo technologijos Miosol® būdu

 

SmartHit IV® Vitamin D3 – tai pažangiausių technologijų būdu sukurta vitamino D3 forma, kuri užtikrina gerą šio vitamino pasisavinimą. Taikant efektyvaus pasisavinimo technologijos (EPT) Miosol® principus vitaminas D įkapsuliuojamas į mikrokapsules, todėl jis nesuyra skrandyje ir yra absorbuojamas žarnyno gleivinėje, todėl pasisavinamas organizme kelis kartus efektyviau!

 

VITAMINAS D padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, normalią kaulų ir dantų būklę bei normalią raumenų funkciją.

VITAMINAS D padeda sumažinti riziką griūti, kuri yra siejama su nestabilia laikysena ir raumenų silpnumu. Griuvimas yra 60 m. ir vyresnių vyrų ir moterų kaulų lūžių rizikos veiksnys. Teigiamas poveikis gaunamas per parą suvartojant 20 μg vitamino D iš visų šaltinių.

VITAMINAS D svarbus ne tik kaulams ir dantims, bet ir raumenims, jis padeda palaikyti normalią kaulų, dantų būklę bei normalią raumenų funkciją. 

 

SUDĖTIS

 

1 ml

RMV*

Vitaminas D3

50 µg/2000 TV

1000 %

*RMV – referencinė maistinė vertė

 

SUDEDAMOSIOS DALYS

Vanduo, sojų fosfatidilcholinas, stabilizatorius – ksilitolis, etanolis (4,8%), drėgmę išlaikanti medžiaga – glicerolis, natūrali ananasų kvapioji medžiaga, konservantas - kalio sorbatas, cholekalciferolis (vitaminas D3) (0,0075%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis, antioksidantas - alfa tokoferolis.

 

VARTOJIMAS

Rekomenduojama vaikams nuo 12 metų amžiaus ir suaugusiesiems, tame tarpe ir 60 m. bei vyresniems žmonėms, vartoti po 1 ml prieš valgį. Geriausia vartoti gryną lašinant tiesiai į burną. Esant poreikiui, gerti sumaišytą su vandeniu ar sultimis.

 

ĮSPĖJIMAI

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Labai svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

 

LAIKYMAS

Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 2 mėn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Efektyvaus pasisavinimo technologija (EPT) Miosol®

SmartHit IV® linijos produktai sukurti naudojant patentuotą efektyvaus pasisavinimo  technologiją (EPT) Miosol®, grįstą mikrokapsuliavimo pagrindu. Mikrokapsulė – tai vitaminų, mineralų ir augalinių ekstraktų pernašos sistema, kuri:

užtikrina iki 6 kartų efektyvesnį maistinių medžiagų pasisavinimą organizme;

apsaugo viduje esančias medžiagas nuo skrandžio rūgščių, fermentų ir druskų poveikio, todėl pernešama medžiaga nėra paveikiama;

nepažeista pasisavinama plonojo žarnyno ląstelėse.

 

GAMINTOJAS: Valentis AG.

PLATINTOJAS: UAB “Valentis Pharma”.

 

 

Panašios prekės

Rekomenduojamos prekės