BIC skustuvai FLEX EASY HUBRID, 4 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BIC skustuvai FLEX EASY HUBRID, 4 vnt.

Prekės kodas: 10000185892
Higienos prekė

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

8,89 € (su PVM) 7,35 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

 BIC Flex 3 hibridinis "viskas-viename" vyrų skustuvas yra vienintelis toks  BIC skustuvų asortimente. Dėl judančių peiliukų technologijos ir trijų aukštos kokybės nerūdijančio plieno peiliukus, skustuvą itin lengva nuplauti. Lankti peiliukų galvutė skutimosi metu prisitaiko prie veido kontūrų, o plati drėkinanti juosta praturtinta vitaminu E užtikrina itin lengvą skustuvo slydimą oda. Kiekvienoje pakuotėje yra nauja tvirta itin patogi rankena ir 4 skustuvo galvutės kasetės (neparduodamos atskirai), kurias lengvai galima pakeisti paprastu  mygtuko spustelėjimu.  Viskas ko reikia yra vienoje pakuotėje, taigi  taupysite savo laiką ir energiją, kadangi nereikės ieškoti papildomų priemonių.

Rekomenduojamos prekės