BABE raminamasis micelių prausiklis FACIAL, 240 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BABE raminamasis micelių prausiklis FACIAL, 240 ml

Prekės kodas: 10000176571
Kosmetika
-25% 9,67 € (su PVM) 12,89 € 7,99 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Itin švelnus, bemuilis prausiklis su micelių sistema, itin jautriai, dirgliai ar raustančiai odai.  Apsaugo nuo išsausėjimo ir ramina.
Švelniai putojantis, tačiau bemuilis, micelinis prausiklis. Nedirgina net labai jautrios ar raustančios odos. Lengvai nuplaunamas vandeniu. Padeda išlaikyti tinkamą drėgmės ir lipidų sluoksnio pusiausvyrą.
Sudėtis papildyta drėkinamosiomis ir raminamosiomis medžiagomis (gliceroliu, betainu, saldymedžių ekstraktu) ir stipriu antioksidantu – vitaminu E.
Tinka po dermatologinių, kosmetologinių ir medicininių procedūrų, kai oda itin jautri ir sudirgusi. Taip pat tinkamas atopinės ir raustančios odos prausimui.

Pagrindinės veikliosios medžiagos:
• augalinis glicerinas
• betainas
• saldymedžio ekstraktas

Patikrintas dermatologų ir oftalmologų.
Itin gerai toleruojamas odos.

Naudojimas: Naudokite dukart per dieną – ryte, nuplaunant per naktį išsiskyrusį prakaitą ir sebumą, ir vakare – nuvalant makiažą, sebumą, prakaitą, aplinkos teršalus.Išspauskite šiek tiek gelio į delnus ir tepkite ant sudrėkintos veido odos, pirštų galais masažuokite, kol priemonė švelniai suputos, nuskalaukite vandeniu.

pH 5.5

Sudėtis: AQUA, DECYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, POLOXAMER 184, CAPRYL/CAPRAMIDOPROPYL BETAINE, BETAINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, PARFUM, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

Produkto sudedamųjų dalių sąrašas kartais gali keistis ir skirtis, todėl visą naujausią informaciją visada rasite ant produkto pakuotės.

Rekomenduojamos prekės