SANITAS aktyvinta anglis, 20 kaps.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Išparduota, laukiame papildymo

SANITAS aktyvinta anglis, 20 kaps.

Prekės kodas: 10000128617
Maisto papildas
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

*-20% perkant bent 2 produktus iš sąrašo. 

Pasiūlymas galioja 2024.03.01-2024.03.31. Prekių sąrašas čia >>>

3,79 € (su PVM) 3,13 € (be mok.)
block Išparduota
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Maisto papildas Aktyvinta anglis SANITAS 200 mg kietos kapsulės N20

Kuo aktyvintoji anglis skiriasi nuo paprastos?

Aktyvintoji anglis gaminama iš įvairių organinių junginių, išgaunant medžiagą su daugybe porų, kurių dėka mažas gabalėlis anglies įgauna didelį paviršiaus plotą: 1g apie 500–2000m2.

Būtent dėl tokios struktūros ji geba susiurbti lyg kempinė daug pašalinių medžiagų: dujų, garų ar skysčiuose ištirpusių medžiagų.  

Šiek tiek istorijos

Lietuvoje pirmoji aktyvinta anglis kaip vaistas buvo gaminama bendrovėje „Sanitas“ dar XX a. pradžioje, tačiau technologijos žengia į priekį ir šiuo metu „Sanitas“ vienintelis Lietuvoje gamina aktyvintą anglį naujoje formoje - kapsulėse.   Ar aktyvintoji anglis dar „neatgyveno“ savo? Aktyvintoji anglis ir šiandien yra viena iš dažniausiai vartojamų medžiagų ūminių apsinuodijimų atvejais. Angliukas puikus vaistas ir paprastesnių negalavimų metu, kai pučia, raižo vidurius, t.y. žarnyne kaupiasi dujos. Angliuku galima gydyti ir viduriavimą, tik šiuo atveju visuomet geriau pasitarti su gydytoju. Labai svarbu yra tai, kad iš virškinamosios sistemos aktyvinta anglis nepasisavinama. Todėl tai itin saugus preparatas, kurį galima duoti kūdikiams ir vaikams, vartoti nėščioms bei žindančioms moterims.   Ar aktyvintoji anglis visada padeda? Nepadeda apsinuodijus alkoholiu, naftos produktais. Aktyvintoji anglis netinka ir apsinuodijus rūgštimis ar šarmais, nes jų neabsorbuoja, tad tik pasunkina ligonio tyrimą ir gydymą. Su angliuku nevartokite kitų vaistų, nes jie bus „susiurbti“ ir neduos naudos.

Panašios prekės

Rekomenduojamos prekės