CELLUCCOR energetinis gėrimas prieš treniruotę  C4 Original Pink Lemonade, 390 g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CELLUCCOR energetinis gėrimas prieš treniruotę C4 Original Pink Lemonade, 390 g

Prekės kodas: 10000223573
Spec. paskirties maisto produktas

*-30% produktams sportuojantiems, lieknėjantiems, perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo. 

Pasiūlymas galioja 2024.03.01-2024.03.31. Prekių sąrašas čia >>>

45,49 € (su PVM) 37,60 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Maksimali energija, padidėjęs dėmesys ir didžiulis noras įveikti bet kokį iššūkį... tai yra C4 Original efektas. Milijonai žmonių - nuo pradedančiųjų iki elitinių sportininkų naudoja C4 Original prieš treniruotes, kad padėtų jiems ambicijas paversti laimėjimais.

Kaip vartoti?
Paimkite vieną porciją (suapvalintą šaukštelį) C4 Original, sumaišykite su 150-200 ml vandens ir išgerkite 20-30 minučių prieš treniruotę. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.

Pakuotės dydis: 390 g
Porcija: 6,5 g
Porcijų kiekis pakuotėje: 60

Maistingumo informacija vienai porcijai (6,5 g):
Vitaminas C - 37,5 mg
Vitaminas B - 0,50 mg
Folio rūgštis - 100 mg
Vitaminas B12 - 1,25 mg
„CarnoSyn“ beta-alaninas – 1600 mg
Mikronizės kreatino monohidratas - 1500 mg
Arginino alfa-ketoglutaratas – 1000 mg
N-acetil-L-tirozinas - 200 mg
Bevandenis kofeinas 150 mg

Sudedamosios dalys:
CarnoSyn® Beta-alaninas, mikronizuotas kreatino monohidratas, arginino alfa-ketoglutaratas, anti-cakino agentai (silicio dioksidas ir kalcio silikatas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinos rūgštis), užpildą didinanti medžiaga (polidekstrozė), kvapiosios medžiagos, n-acetil-L-tirozinas, bevandenis kofeinas, saldikliai (alcesulfamas K ir sukralozė), vitaminai (L-askorbo rūgštis (vitaminas C), folio rūgštis, nikotinamidas (vitaminas B3), piridoksal-5-fosfatas (vitaminas B6), metilkobalaminas (vitaminas B12), spalva (aliura raudonas ac).

Įspėjimai:
ŠIS PRODUKTAS SKIRIAMAS TIK SVEIKIEMS SUAUGUSIEMS, 18 METŲ ARBA vyresnio amžiaus žmonėms. Nenaudokite šio produkto, jei esate nėščia, maitinate krūtimi ar šiuo metu vartojate nitratus nuo krūtinės skausmo arba jei vartojate vaistus erekcijos disfunkcijai pvz., PDE-5 inhibitorius. Prieš naudodamiesi šiuo produktu, pasitarkite su licencijuotu, kvalifikuotu sveikatos priežiūros specialistu, įskaitant, bet tuo neapsiribojant, jei: vartojate antidepresantus, tokius kaip MAOI (monoamino oksidazės inhibitorius) ar SSRI, kraujo skiediklius, nesteroidinius vaistus nuo uždegimo, pseudoefedriną, arba jūs vartojate kitus maisto papildus, receptinius vaistus ar nereceptinius vaistus; arba jei įtariate, kad turite ar esate gydytas, diagnozuotas ar turite šeimos anamnezę bet kokios sveikatos būklės, įskaitant, bet tuo neapsiribojant: aukštu ar žemu kraujospūdžiu, diabetu, glaukoma, nerimu, širdies ir kraujagyslių, psichiatriniais ar traukuliais. , širdies aritmija, insultas, širdies, kepenų, inkstų ar skydliaukės ligos arba sunku šlapintis dėl prostatos padidėjimo. Šiame produkte yra kofeino, todėl jo neturėtų vartoti asmenys, norintys pašalinti kofeiną iš savo raciono arba kartu su kofeinu ar stimuliatoriais iš kitų šaltinių, įskaitant, bet tuo neapsiribojant, kavą, arbatą, soda ar kitus maisto papildus ir vaistus. Nutraukite 2 savaites iki operacijos. Jei pasireiškė nepageidaujama reakcija į šį produktą, nedelsdami nutraukite jo vartojimą ir susisiekite su gydytoju. Neviršykite siūlomo naudojimo rekomendacijų. Naudokite tik taip, kaip nurodyta. Nenaudokite, jei apsauginis sandariklis yra pažeistas arba jo nėra. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. SAUGOTI NUO VAIKŲ.

Rekomenduojamos prekės