ALSIROYAL acerola plus vitamin C, prailginto veikimo tabletės, 30 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Antram -50%

ALSIROYAL acerola plus vitamin C, prailginto veikimo tabletės, 30 vnt.

Prekės kodas: 10000228530
Maisto papildas
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

-50% antram tokiam pačiam maisto papildui

Pasiūlymas galioja 2024.03.01-2024.03.31. 

8,19 € (su PVM) 6,77 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Acerola plus Vitamin C 400 prailginto veikimo
Maisto papildas

Vitaminas C, kuris veikia visą dieną. Maisto papildas su vitaminu C, cinku bei šeivamedžių ir šaltalankių milteliais, malpigijų (acerolos) bei erškėtuogių ekstraktais.
Vitaminas C yra vienas iš svarbiausių vitaminų mūsų organizmui. Jis padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, padeda palaikyti normalią energijos apykaitą, normalią psichologinę funkciją ir normalią nervų sistemos veiklą. Taip pat padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.
Ypač šaltuoju metų laiku, esant stresinėms situacijoms, vartojant nikotiną ir esant intensyviam fiziniam krūviui, natūraliai padidėja vitamino C poreikis. Vitaminas C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, taip pat ir intensyvaus fizinio krūvio metu ir po jo. Teigiamas poveikis pasireiškia tik suvartojant per parą papildomai, be rekomenduojamos paros normos, 200 mg vitamino C.

Kolagenas – natūraliai žmogaus organizme, sintetinamas baltymas. Šis baltymas yra vienas iš svarbiausių odos elementų ir sudaro virš 70 % odos masės. O vitaminas C svarbus kolageno sintezės procese, nes padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai dantų, dantenų, kaulų, kremzlių, kraujagyslių, odos funkcijoms, susidarymą.

Kaip ir vitaminas C, mikroelementas cinkas taip pat padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą.

Vienoje „Alsiroyal® Acerola plus Vitamin C 400 mg prailginto veikimo“ tabletėje yra 400 mg vitamino C ir 10 mg cinko, taip pat malpigijų (acerolos) ir erškėtuogių ekstraktų bei šaltalankių ir šeivamedžių miltelių.
Ar žinojote, kad organizmas nekaupia vitamino C atsargų? Po suvartojimo didelis kiekis greitai pašalinamas.
Iš „Alsiroyal® Acerola plus Vitamin C 400 prailginto veikimo“ tabletės vitaminas C išskiriamas į organizmą palaipsniui: per 8–10 valandų. Taip vitaminas C organizmui prieinamas nuo ryto iki vakaro.

Veganiška kokybė - šis produktas 100 % atitinka veganiškos kokybės ir saugumo reikalavimus. Kokybė ir saugumas nuolat yra palaikomi ir tikrinami remiantis naujausiomis mokslo žiniomis.
Grynasis kiekis: 30 tablečių (27 g)
Platintojas: UAB „Valentis Pharma“
Gamintojas: UAB „Valentis AG“
Sudėtis:
Tabletėje (0,9 g) RMV*
Vitaminas C 400 mg 500 %
Cinkas 10 mg 100 %
Juoduogių šeivamedžių sulčių milteliai 25,5 mg -
Kraštuotųjų malpigijų (acerola) uogų ekstraktas 8,5 mg -
Dygliuotųjų šaltalankių milteliai 8,5 mg -
Paprastųjų erškėčių erškėtuogių ekstraktas 8 mg -
Citrusinių vaisių bioflavonoidai 4,7 mg -
* referencinė maistinė vertė
 
Sudedamosios dalys: L-askorbo rūgštis (vitaminas C), užpildai – hidrok-sipropilmetilceliu-liozė ir mikrokristalinė celiuliozė, cinko citratas, maltodekstrinas, juoduogių šeivamedžių (Sambucus nigra) sulčių milteliai 2,8 %, lipnumą reguliuojančios medžiagos - riebalų rūgščių mono- ir digliceridai ir kalcio fosfatai, kraštuotųjų malpigijų (Malpighia glabra) (acerola) vaisių ekstraktas 0,9 %, dygliuotųjų šaltalankių (Hippophae rhamnoides) uogų milteliai 0,9 %, paprastųjų erškėčių (Rosa canina) erškėtuogių ekstraktas 0,9 %, citrusinių vaisių bioflavonoidai, lipnumą reguliuojanti medžiaga - riebalų rūgščių magnio druskos, kukurūzų krakmolas, lipnumą reguliuojanti medžiaga - akacijų derva, inulinas, lipnumą reguliuojanti medžiaga - hidroksipropilceliuliozė.
Vartojimas:
Rekomenduojama vartoti suaugusiesiems 1 tabletę per dieną, užgeriant dideliu skysčio kiekiu.
Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Labai svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
 

 

Panašios prekės