B.WELL automatinis kraujospūdžio matuoklis MED-55
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

B.WELL automatinis kraujospūdžio matuoklis MED-55

Prekės kodas: 10000234790
Medicinos priemonė

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

54,39 € (su PVM) 44,95 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

B.WELL MED-55 AUTOMATINIS KRAUJOSPŪDŽIO MATUOKLIS
B.Well automatinis kraujospūdžio matuoklis MED-55 užtikrina išskirtinį matavimo tikslumą.Kraujospūdžio rodmenis gali paveikti jaudulys, nuovargis ir aritmija. Todėl gydytojai rekomenduoja atlikti bent 2 matavimus ir apskaičiuoti vidutinę vertę. 3 patikrų („3Check“) technologija sukurta laikantis Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijų dėl kraujospūdžio kontrolės.
„3Check“ režimas
Trys matavimai iš eilės automatiniu režimu
Matavimo duomenų analizė taikant specialų algoritmą
Maksimalus kraujospūdžio apskaičiavimo tikslumas
Kur reikia, prietaisas automatiškai atlieka ketvirtą papildomą matavimą
Aukščiausio lygio rezultatų tikslumas atliekant kraujospūdžio matavimus
B.Well automatinis kraujospūdžio matuoklis MED-55 yra šiuolaikiškas prietaisas, naudojantis unikalias technologijas
Dėl „3check“ technologijos kraujospūdžio matuoklis MED-55 užtikrina išskirtinį tikslumą. „3check“ režimu prietaisas automatiškai atlieka tris matavimus iš eilės ir analizuoja rezultatus pagal specialų algoritmą. Kadangi kraujospūdis nuolat kinta, tokiu būdu nustatytas rezultatas yra patikimesnis už gaunamą atlikus vieną matavimą. Galite pasirinkti trijų matavimų „3check“ režimą arba vieno matavimo režimą.
Šviesoforo spalvų foninis apšvietimas iškart parodo išmatuoto kraujospūdžio lygį. Spalvinis ekrano apšvietimas (žalios, geltonos arba raudonos spalvos) žymi kraujospūdžio lygį.
Novatoriška „Intellect Active“ technologija leidžia tiksliai, greitai ir kruopščiai atlikti matavimus. Automatinis kraujospūdžio matuoklis MED-55 atlieka matavimą oro pripūtimo metu ir prisitaiko prie kiekvieno naudotojo, nustatydamas individualų manžetės pripumpavimo lygį.
Kraujospūdžio matuoklis maitinamas per standartinį adapterį su USB mikrojungtimi arba keturiomis AAA baterijomis. MED-55 galima naudoti ir su sertifikuotu telefono ar planšetinio kompiuterio adapteriu.
MED-55 turi dviem naudotojams skirtą atmintį, po 60 matavimų kiekvienam, rodmenys pateikiami nurodant datą ir laiką. Tai du matavimų žurnalai, kurie visada po ranka. Be to, MED-55 turi „Svečio režimą“, veikdamas šiuo režimu kraujospūdžio matuoklis neišsaugo matavimo rezultatų. Kitas asmuo gali pasinaudoti MED-55 kraujospūdžiui matuoti, bet atmintyje liks tik Jūsų išsaugoti rezultatai.
MED-55 turi specialią funkciją manžetės padėčiai tikrinti. Matavimo tikslumas priklauso ne tik nuo kraujospūdžio matuoklio patikimumo, bet ir nuo teisingos manžetės padėties bei matavimo technikos. B.Well kraujospūdžio matuoklis patikrins, ar tinkamai uždėta manžetė, ir parodys klaidas ekrane.
Dėl anatominės kūgio formos B.Well manžetė tvirtai priglunda ir užtikrina tikslius matavimo rezultatus. B.Well manžetę lengvai užsidėsite patys. Universalaus M-L dydžio manžetė, atitinkanti 22–42 cm žasto apimtį, tinka skirtingo kūno sudėjimo žmonėms.
MED-55 yra moderniausias ir technologiškai pažangiausias B.Well kraujospūdžio matuoklis. „3check“ technologija leidžia pasiekti tokio pat tikslumo rezultatus, kokie gaunami gydytojo kabinete. Šviesoforo spalvų ekranas rodo išmatuotų rezultatų lygį, o „Intellect Active“ technologija garantuoja greitą ir sklandų matavimą. Stilingas kompaktiškas korpusas ir didelis ekranas daro kraujospūdžio matuoklį ypač patogų.
Išskirtinis tikslumas naudojant 3 patikrų („3check“) režimą
Dėl „3check“ technologijos kraujospūdžio matuoklis MED-55 garantuoja išskirtinį matavimo tikslumą. „3check“ režimu prietaisas automatiškai atlieka tris matavimus iš eilės ir analizuoja rezultatus, taikydamas specialų algoritmą. Kadangi kraujospūdis nuolat kinta, tokiu būdu nustatytas rezultatas yra patikimesnis už gaunamą atlikus vieną matavimą. Galite pasirinkti trijų matavimų „3check“ režimą arba vieno matavimo režimą
Maitinimas per USB mikrojungtį
Dėl galimybės naudoti adapterį ir laidą su USB mikrojungtimi šis kraujospūdžio matuoklis yra ne tik patogus, bet ir ekonomiškas. Galite naudoti bet kokį sertifikuotą adapterį su USB mikrojungtimi, kurio išėjimo įtampa 6 V DC 600 mA. Kraujospūdžio matuoklis taip pat gali veikti su keturiomis AAA baterijomis.
Šviesoforo spalvų foninis apšvietimas
Spalvinis ekrano apšvietimas (žalios, geltonos arba raudonos spalvos) parodo kraujospūdžio lygį. Todėl iškart suprasite, ar išmatuotas kraujospūdis yra normalus, žemas ar aukštas.
Manžetės patikros indikatorius
Prietaisas parodo, ar gerai uždėta manžetė. Matavimo tikslumui įtakos turi tinkama manžetės padėtis ir kraujospūdžio matavimo technika. Specialus simbolis kraujospūdžio matuoklio MED-53 ekrane parodo, ar tinkamai uždėta manžetė. Jeigu manžetė priveržta per stipriai arba per laisvai, kraujospūdžio matuoklis parodys klaidos simbolį
Kraujospūdžio indikacijos skalė
Skalė rodo išmatuoto kraujospūdžio lygį pagal Europos hipertenzijos draugijos (ESH) klasifikaciją.
Aritmijos nustatymas
Leidžia nustatyti širdies ritmo sutrikimus ankstyvoje stadijoje
„Intellect Active“ technologija
Greitas ir komfortiškas matavimas. Kraujospūdžio matuoklis atlieka matavimą oro pripūtimo metu ir prisitaiko prie kiekvieno naudotojo, nustatydamas individualų manžetės pripumpavimo lygį. „Intellect Active“ algoritmas leidžia matuoti ne tik tiksliai ir greitai, bet ir patogiai.
Kūgio formos manžetė
Garantuoja patogų ir tikslų matavimą. Anatominės formos B.Well manžetė idealiai tolygiai paskirsto oro slėgį ir užtikrina beskausmį ir tikslų matavimą.
Universalaus M-L dydžio manžetė
Universalaus M-L dydžio manžete, atitinkančia 22–42 cm žasto apimtį, gali naudotis visi šeimos nariai.
2 naudotojams skirta atmintis
Pažangi kraujospūdžio kontrolė – dviem naudotojams skirta atmintis išsaugo po 60 kiekvieno naudotojo matavimų, įregistruoja datą ir laiką
Nuimama manžetės įmautė
Manžetę paprasta ir lengva išvalyti dėl nuimamos įmautės, kurią galima skalbti
Tinklo adapteris
Dėl tinklo adapterio ir laido su USB mikrojungtimi kraujospūdžio matuoklis yra patogus ir ekonomiškas
Laikymo dėklas
Baterijos veikimo indikatorius
Automatinis išjungimas
 
Komplektacija:
MED-55 modelio automatinis kraujospūdžio matuoklis, Anatominė M-L dydžio manžetė, skirta 22–42 cm apimties žastui, AAA tipo baterijos – 4 vnt., Instrukcija, Laikymo dėklas
 
KODĖL VERTA RINKTIS?
„Intellect Active“ – tai greitas ir komfortiškas matavimas
Foninis skystųjų kristalų ekrano apšvietimas įspėja apie aukštą kraujospūdžio lygį
Manžetės padėties patikros indikatorius – prietaisas parodo, ar tinkamai uždėta manžetė
2 naudotojams skirta atmintis išsaugo po 60 kiekvieno naudotojo matavimų rezultatų, registruoja datą ir laiką
Prietaisas maitinamas per USB mikrojungtį – ji patogi ir visada po ranka
„3check “ režimas – intelektualioji trijų nuoseklių matavimų analizė

Garantinis laikotarpis - 24 mėn. 

Panašios prekės

Rekomenduojamos prekės