CLINERAL BY AHAVA viso kūno kremas X-ZEM, 200 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CLINERAL BY AHAVA viso kūno kremas X-ZEM, 200 ml

Prekės kodas: 10000235089
Kosmetika
-20% 20,55 € (su PVM) 25,69 € 16,99 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

CLINERAL BY AHAVA X-ZEM kremas visam kūnui, 200 ml

 

Veido ir kūno kremas, kuris gali padėti palengvinti odos sudirgimą, sausumą, paraudimą ir niežėjimą. Lengvos kreminės konsistensijos kremas, kurio sudėtyje yra Negyvosios jūros mineralų ir Negyvosios jūros purvo, raminančių augalų ekstraktų, tokių kaip rozmarino lapai, medetkos, bisabololis ir alavijas, kurie gali padėti sumažinti niežėjimą ir paraudimą, o taukmedžio sviestas, simondsijų ir šaltalankių aliejai, gali padėti suminkštinti šiurkščią, skilinėjančią odą.

 

Tinka lengvo ar vidutinio sunkumo egzemos paūmėjimo atveju. Kliniškai patikrintas, patvirtintas dermatologų, tinkamas jautriai odai.

 

X-ZEM produktų linija:
- kliniškai išbandyta ant odos, linkusios į egzemą
- gali būti taikoma kaip papildoma priemonė, gydant egzemą vaistais

 

Veikliosios medžiagos: Negyvosios jūros purvas 1%, Negyvosios jūros mineralų ekstraktas – 0.4%, ABCD - raminantis ir mažinantis uždegimą kompleksas, dygliuotojo šaltalankio aliejus, taukmedžio sviestas, tikrojo alavijo lapų ekstraktas, hamamelis, kvapiųjų rozmarinų ekstraktas, simondsijų sėklų aliejus, greipfrutų žievelių aliejus, vitaminas E.

 

Naudojimas: tepkite ryte ir/arba vakare ant švarios odos.

Rekomenduojamos prekės