PHARMA OIL natūralus citrinžolių eterinis aliejus, 10 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PHARMA OIL natūralus citrinžolių eterinis aliejus, 10 ml

Prekės kodas: 10000250309
Kosmetika
-30% 2,79 € (su PVM) 3,98 € 2,30 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Natūralus citrinžolių eterinis aliejus „Pharma Oil”, 10ml 

Užsimerk, įkvėpk ir iškvėpk. Sveikiname atvykus į Azijos atogrąžas, kur auga neįtikėtinų savybių turinti citrinžolė. Galbūt ją pažįsti iš tailandietiškų karių? Dėl savo supergalių šis eterinis aliejus yra plačiai naudojamas ir tradicinėje medicinoje, ir moderniuose SPA centruose. Egzotiškas citrinžolės aromatas gaivina, pakelia nuotaiką ir suteikia energijos. Be to,  gali padėti atbaidyti vabzdžius. 

Naudojimas: Įlašinkite: 3-4 lašus į oro garintuvą/difuzorių; 1-2 lašus į purkštuvą su vandeniu ir purkškite norimus paviršius; 1-5 lašus į bazinį odai skirtą aliejų, kremą ar losjoną. Pradėkite naudoti nuo mažesnio kiekio lašų.  

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Prieš tepant ant odos patikrinkite, ar nesate alergiški. Didelė koncentracija – saugokite akis. Netinka naudoti mažiems vaikams. Nenaudoti pirmaisiais 4 nėštumo mėnesiais. Nenaudoti turint individualų netoleravimą ar esant pažeistai odai. Odą tepti ne vėliau kaip 60 min. iki deginimosi saulėje. 

Sudėtis: Cymbopogon citratus.

Rekomenduojamos prekės