NATURTINT serumas dažytiems plaukams, 125 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NATURTINT serumas dažytiems plaukams, 125 ml

Prekės kodas: 10000261892
Kosmetika
-25% 6,22 € (su PVM) 8,29 € 5,14 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

NATURTINT, serumas dažytiems plaukams

 
Stiprinamasis plaukų serumas – ATSTATO • STIPRINA • SUTEIKIA BLIZGESIO.
Intensyvios priežiūros serumas atgaivina ir stiprina dažytus plaukus. Jau po pirmo naudojimo plaukai atrodo puresni ir labiau blizgantys. Patogioje pakuotėje su purkštuku.
Idealiai tinka kartu su NATURTINT® tausojančiais ilgalaikiais plaukų dažais dažytiems plaukams bei kitomis NATURTINT® plaukų priežiūros priemonėmis.
Sertifikuota ECOCERT ir COSMOS NATURAL, kaip natūrali kosmetika. Sudėtyje 99.1% natūralios sudedamosios medžiagos. Su natūraliais ir ekologiškais augalų aliejais bei ekstraktais. Dermatologų patikrinta.
Veikliosios medžiagos:
  • Baobabo sėklų ekstraktas su plaukus jauninančiu kompleksu saugo juos ir maitina, jis tarsi natūralus kondicionierius, kuris suteikia gyvybingumo, blizgesio ir apimties.
  • Saulėgrąžų sėklų ekstraktas natūraliai uždaro suskilinėjusius plaukų galiukus, juos regeneruoja ir saugo plaukų spalvą.
  • Hidrolizuoti kviečių baltymai stiprina plaukus ir padeda išvengti skilinėjimo.
  • Natūralios kilmės betainas giliai drėkina, suteikdamas plaukams minkštumo ir žvilgesio.
 
Naudojimas: Nedideliu serumo kiekiu apipurkškite dar drėgnus plaukus pradedant nuo viršugalvio ir kruopščiai įmasažuokite serumą į galvos odą, vėliau apipurškite likusius plaukus per visą ilgį. Iššukuokite ir išdžiovinkite. Nuplauti nereikia. Prieš naudojimą suplakite.
 
Sudėtis (INCI): Aqua purificata (purified water)*, Alcohol denat (Alcohol)*, Helianthus Annus (Sunflower) flower extract***, Palmitamidopropyltrimonium chloride, Creatine, Allantoin Panthenol, Hydrolyzed Adansonia Digitata Seed Protein**, Quaternium-80, Parfum (Fragrance)**, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, d-limonene, Linalool, Citronellol.
*** Sertifikuotas ekologiškas.
** Patvirtintas natūralios kilmės.
* Natūralios kilmės.
 

Rekomenduojamos prekės