DUCRAY stiprinamasis plaukų kondicionierius ANAPHASE+, 200 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

DUCRAY stiprinamasis plaukų kondicionierius ANAPHASE+, 200 ml

Prekės kodas: 10000274050
Kosmetika
-20% 15,03 € (su PVM) 18,79 € 12,42 € (be mok.)
warning Paskutinė prekė
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Ducray Anaphase+stiprinamasis kondicionierius 200ml (Pierre Fabre)
 
Slenkatiems, negyvybingiems, lūžinėjantiems plaukams.
Anaphase kondicionierius idealiai papildo priemones nuo plaukų slinkimo. Savo originalios formulės, kurioje yra vitaminai B5, B6, B8, Tokoferolio Nikotinatas ir kviečių baltymų hidrolizatas dėka gerina galvos odos kraujotaką ir plaukų svogūnėlių ląsteles aprūpina energija, kuri yra būtina jų medžiagų apykaitai. Praturtintas vitaminais B5, B6 ir B8 Anaphase kondicionierius taip pat skirtas trapiems, lūžinėjantiems ir negyvybingiems plaukams. Jo reguliarus naudojimas padeda atkutia plaukų stiprumą, apimtį ir energiją. Puikiai toleruojamas, galima naudoti taip dažnai, kaip reikia. Jo tekstūra leidžia masažuoti galvos odą. Išbandytas dermatologų.

NAUDOJIMAS: Ištrinkus plaukus Anaphase šampūnu ir jį išskalavus, įmasažuoti Anaphase kondicionierių ir palikti veikti 2-3 min, tada gerai nuplaukite. Po to su įprastine priemone džiovinkite ir šukuokite plaukus. Saugokitės, kad kondicionierius nepatektų į akis.
 
Sudėtinės medžiagos: WATER (AQUA)ETHYLHEXYL PALMITATEGLYCERINBETAINECAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEDICAPRYLYL CARBONATEINULIN.HYDROXYETHYLCELLULOSELAURYL GLUCOSIDEPOLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATEBIOTINCETRIMONIUM CHLORIDECITRIC ACIDFRAGRANCE (PARFUM)HYDROLYZED WHEAT PROTEIN.PANTHENOL.PANTOLACTONE.PHENOXYETHANOLPOLYQUATERNIUM-37PYRIDOXINE HCL.SCLEROTIUM GUM.SODIUM BENZOATE.TOCOPHEROL.TOCOPHERYL NICOTINATEYELLOW 5 (CI 19140)YELLOW 6 (CI 15985)
 

Rekomenduojamos prekės