ECODENTA dantų pasta apsauganti nuo karieso,75 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ECODENTA dantų pasta apsauganti nuo karieso,75 ml

Prekės kodas: 10000183190
Higienos prekė

*-30% perkant bent 2 produktus iš sąrašo. 

Pasiūlymas galioja 2024.03.01-2024.03.31. Prekių sąrašas čia >>>

2,99 € (su PVM) 2,47 € (be mok.)
warning Paskutinė prekė
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Pirmoji lietuviška – išskirtinė ECODENTA istorijos dalis. Šiai dantų pastai pradžią davė gamta, o ištobulino mokslo vaizduotė. Moderniose mūsų šalies laboratorijose sukurta dantų pasta – praturtinta natūraliais ingredientais. Būtent jie, vienas kitą papildydami ir veikdami kartu, užtikrina, kad dantis prižiūrėtumėte veiksmingai, o šypsotumėtės – baltai ir sveikai.
Apsauganti nuo karieso dantų pasta praturtinta natūraliu šaltalankių aliejumi. Ji saugo dantis nuo karieso ir neleidžia jam formuotis, taip pat sėkmingai šalina dantų apnašas ir akmenis. Kruopščiai valydami dantis šia dantų pasta du kartus per dieną suteiksite jiems gerą išvaizdą ir reikiamą apsaugą visai dienai. Be to, naudodami ją kasdien, gerinsite bendrą burnos higienos būklę ir užtikrinsite gaivos pojūtį.
Sudėtyje yra natrio fluorido, tad prieš vartodami kitus produktus, sudėtyje turinčius šios medžiagos, pasitarkite su odontologu arba šeimos gydytoju. Vaikams iki 6 m. naudokite žirnio dydžio kiekį, stebėkite, kad nenurytų.


 

Rekomenduojamos prekės