RADIUS dantų šepetėlis TOTZ PLUS SILKY SOFT, 3-6 metų vaikams, mėlynas, 1 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

RADIUS dantų šepetėlis TOTZ PLUS SILKY SOFT, 3-6 metų vaikams, mėlynas, 1 vnt.

Prekės kodas: 10000251634
Higienos prekė

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

4,59 € (su PVM) 3,79 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Dantų šepetėlis  RADIUS TOTZ PLUS SILKY SOFT, mėlyna spalva 3–6 m., 1 vnt.
 

Didesnei rankytei – didesnė rankenėlė! Mažylio rankytė auga greičiau nei burnytė. Totz plus dantų šepetėlio rankenėlė pritaikyta augančio mažylio rankytei – platesnė ir padengta guma, kad vaikas lengviau valdytų šepetėlį. 6000 šilko švelnumo šerelių tolygiai paskirsto spaudimą į audinius, veiksmingai pašalina apnašas, bei švelniai masažuoja dantenas. Šepetėlyje nėra naftos produktų, latekso, ftalatų ir BPA. Radius Totz ir Totz plus pagaminti iš aukščiausios kokybės natūralių medžiagų ir ideliai atitinka vaiko amžių.

Kodėl mamos savo vaikučiui renkasi Totz Plus Silky?

Idealiai atitinkantis vaiko amžių dizainas – nuo 3 iki 6 metų. Patentuoti ADIUS® šereliai – 6800 aukščiausios kokybės ypatingai švelnių šerelių, skirtų patogiai, veiksmingai ir saugiai dantukų priežiūrai. FDA patvirtintas plastikas be bisfenolio – saugus dantukų paviršiams ir gležnoms mažylio dantenoms. Gumuota, lenkta dantų šepetėlio rankenėlė patogi augančio vaiko pirštukams ir lengvai kontroliuojama tėvelių. RADIUS® Totz glotni ovali galvutė ir saugus šepetėlio dizainas leidžia pačiam vaikui saugiai valyti dantukus nesibaimintant, kad šepetėlis užklius už augančių dantukų ir dantenų. Spaudimo nereikalaujantis valymas – minkšta šerelių pagalvėlė tolygiai paskirsto spaudimą į dantukus ir dantenas, nuo mažens teisingai formuodama valymo įgūdžius. Galite pasirinkti norimą šepetėlio spalvą iš gausios spalvų patetės. Radius – vienintėliai natūralūs dantų šepetėliai, rekomenduojami ADA (Amerikos odontologų asociacijos).

Gamintojas: Radius Corp.
Kilmės šalis: JAV
Platintojas: UAB Aindra, +37065295765

Rekomenduojamos prekės