LANSINOH kompresai krūtims TheraPearl 3-in-1, 2 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LANSINOH kompresai krūtims TheraPearl 3-in-1, 2 vnt.

Prekės kodas: 10000261293
Mamos ir vaiko prekė

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

16,59 € (su PVM) 13,71 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

LANSINOH kompresai krūtims THERA PEARL 3 IN 1, 2 vnt. 

Lankstūs daugkartinio naudojimo „Lansinoh Thera°Pearl 3 in 1“ kompresai krūtims. 

Kompresų paviršius yra minkštas, todėl juos lengva ir patogu įsidėti į liemenėlę, kad neutralizuotumėte ar bent palengvintumėte galimas problemas, susijusias su žindymu: užsikimšusius latakus ir mastitą, krūtų įtemptumą ir patinimą, jei jos pritvinkusios, kad laisvai galėtų tekėti pienas. Be BPA, BPS ir latekso, jie taip pat yra sukonstruoti taip, kad tilptų aplink pientraukio pompą, kad paskatintų pieną ir pagreitintų jo tekėjimą. 

Naudokite karštus: „Thera°Pearl 3 in 1“ kompresai krūtims gali būti kaitinami mikrobangų krosnelėje ne ilgiau kaip 15 sekundžių, kad atsikimštų pieno latakai ir palengvėtų mastitas. Šiluma skatina pieno tekėjimą, tai reiškia, kad reikia mažiau laiko pumpuoti krūtį. 

Norėdama naudoti kartu su pientraukiu, tiesiog pašildykite kompresą kaip įprasta, tada apvyniokite jį aplink pompos piltuvo išorę, užsekite. 

Naudokite šaltus: kompresus galite kelioms valandoms sudėti į šaldiklį, kad atvėstų, ir naudoti šaltus, taip palengvinsite skausmą ir patinimą, kurie gali kilti dėl pieno pritvinkimo. Dėl unikalaus dizaino šie kompresai krūtims yra lankstūs net ir užšaldyti. 

„Thera°Pearl 3 in 1“ kompresus krūtims medikai rekomenduoja naudoti 20 minučių. Panaudojus, juos galima nuplauti švelniu muilu, plovikliu ar spiritu. 

  • Be BPA, BPS ir latekso. 

  • Naudokite karštą. 

  • Naudokite šaltą. 

  • Gali būti naudojami su bet kokiu pientraukiu. 

  • Dėl unikalaus dizaino pakuotė išlieka lanksti net ir sušaldyta. 

  • Daugkartinio naudojimo, plaunami. 

Naudojimas: 

Naudokite karštus: „Thera°Pearl 3 in 1“ kompresai krūtims gali būti kaitinami mikrobangų krosnelėje ne ilgiau kaip 15 sekundžių, kad atsikimštų pieno latakai ir palengvėtų mastitas. 

Naudokite šaltus: Taip pat galite kompresus kelioms valandoms sudėti į šaldiklį, kad atvėstų, ir naudoti šaltus, taip palengvinsite skausmą ir patinimą, kurie gali kilti dėl pieno pritvinkimo. 

Rekomenduojamos prekės