CANESBALANCE makšties ovulės, N7
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CANESBALANCE makšties ovulės, N7

Prekės kodas: 10000221069
Medicinos priemonė

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

10,59 € (su PVM) 8,75 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Naudojimo instrukcija

 Canesbalance

Makšties ovulės

 

Canesbalance makšties ovulių sudėtyje yra pieno rūgšties, kuri, kaip buvo kliniškai patvirtinta, veiksmingai gydo bakterinės vaginozės simptomus, atstatydama normalią šarmų ir rūgščių pusiausvyrą (pH) ir makšties florą.

 

Kas yra bakterinė vaginozė?

Bakterinė vaginozė yra labai dažna makšties infekcija. Paprastai makštyje natūraliai būna įvairių tipų bakterijų; daugiausia iš jų būna pieno rūgšties bakterijų, vadinamų Lactobacillus. Pieno rūgšties bakterijos gamina rūgštinančią pieno rūgštį, kuri palaiko normalią žemą makšties rūgščių ir šarmų pusiausvyrą (pH) ir saugo nuo infekcijų. Esant žemai pH pusiausvyrai, nepageidaujamų bakterinių mikroorganizmų augimas makštyje paprastai slopinamas.

Sumažėjus pieno rūgšties bakterijų skaičiui ir padidėjus pH lygiui, normali makšties flora pasikeičia ir pradeda daugintis „blogosios“ bakterijos. Mediciniškai ši būklė vadinama bakterine vaginoze. Pagrindiniai su bakterine vaginoze siejami simptomai yra neįprastos nemalonaus žuvies kvapo išskyros iš makšties ir nemalonūs pojūčiai makštyje.

 

Kas sukelia bakterinę vaginozę?

Veiksniai, dėl kurių pasikeičia makšties flora ir kurie gali sukelti bakterinę vaginozę, yra užsitęsusios menstruacijos, dažnas makšties plovimas, kontraceptinės priemonės, vaginaliniai vaistiniai preparatai, lytiniai sąntykiai ir stresas. Makšties rūgščių ir šarmų pusiausvyrą neigiamai paveikti gali ir antibiotikai bei vartojimo į gimdos ertmę priemonės (paprastai vadinamos spiralėmis).

 

Canesbalance natūraliu būdu gydo bakterinės vaginozės simptomus

Canesbalance makšties ovulėse yra pieno rūgšties, kuri atkuria normalią makšties rūgščių ir šarmų pusiausvyrą (pH) ir taip veiksmingai neutralizuoja nemalonų kvapą. Jose taip pat yra glikogeno, kuris maitina pieno rūgšties bakterijas ir padeda joms daugintis.

Esant normaliai rūgščių ir šarmų (pH) pusiausvyrai bei maitinamosioms medžiagoms, pradeda daugintis apsauginės pieno rūgšties bakterijos ir atkuriama natūrali makšties flora. Taip veiksmingai sumažinamos neįprastos išskyros, nemalonus kvapas ir nemalonūs pojūčiai.

 

Kada naudoti Canesbalance?

Geriausia Canesbalance vartoti prieš miegą. Rekomenduojama naudoti įklotą, nes dažnai pastebimos išskyros iš makšties. Tai nereiškia, kad gydymas neveiksmingas.

 

Kaip naudoti Canesbalance makšties ovules?

 

Gydymas

 

Siekiant veiksmingai sumažinti dėl bakterinės vaginozės atsiradusį nemalonų kvapą, neįprastas išskyras ir nemalonius pojūčius

 

Naudokite po 1 ovulę kasdien 7 dienas

 

Canesbalance lenga naudoti

Ovulę reikia įstumti giliai į makštį prieš miegą. Ovulės negalima dalyti į kelias dalis, nes ji skirta vienkartiniam naudojimui.

 

Canesbalance makšties ovulėse yra kliniškai ištirtos pieno rūgšties

Klinikiniai tyrimai parodė, kad preparatai su pieno rūgštimi yra saugūs ir veiksmingi. Jos nauda yra triguba, nes, atkurdama rūgščių ir šarmų pusiausvyrą, ji veiksmingai sumažina nemalonų makšties kvapą ir neįprastas išskyras, o skatindama gerųjų (Lactobacillus) bakterijų dauginimąsi atkuria natūralią makšties terpę.

 

Canesbalance yra saugu naudoti

Canesbalance makšties ovulės platinamos supakuotos į higienišką vienkartinę foliją. Ovules galima naudoti ir nėštumo, ir menstruacijų metu. Vis dėlto, jeigu nėštumo metu įtariate makšties infekciją, turėtumėte apsilankyti pas gydytoją. Canesbalance makšties ovulės gali sukelti gėlimą, deginimo pojūtį ar niežėjimą, kai makšties audinyje yra, pvz., įtrūkimų. Tai laikina. Jeigu šie reiškiniai nepraeina, ovulių nebenaudokite, o jeigu dėl to nerimaujate, kreipkitės patarimo į gydytoją.

 

Kada reikėtų kreiptis į gydytoją?

Kreipkitės į gydytoją, jeigu simptomai pablogėja, jus vargina skausmas, nepraeina nemalonūs pojūčiai, išskyrose yra kraujo arba menopauzės metu atsiranda išskyrų. Jeigu įtariate makšties infekciją nėštumo metu, reikėtų kreiptis į gydytoją. Jeigu, net ir pagal instrukcijas naudodama Canesbalance makšties ovules, simptomų palengvėjimo nepastebite, turėtumėte nedelsdama pasikonsultuoti su gydytoju, ką daryti toliau.

 

Canesbalance makšties ovulių pakuotės turinys?

Pakuotėje yra 7 patogios formos, vienkartinės makšties ovulės.

 

Kiekvienoje ovulėje yra šios sudedamosios dalys:

makrogoliai, pieno rūgštis, natrio hidroksidas, glikogenas, pH 3,6–4,2.

 

Be konservantų. Be hormonų. Be kvapiųjų medžiagų.

 

Įspėjimai

Nenaudokite, jei ovulė pažeista.

Nenaudokite, jei ovulių galiojimo laikas yra pasibaigęs.

Laikyti 2–25 °C temperatūroje.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Nenaudokite, jeigu esate alergiška bet kuriai iš sudedamųjų dalių.

Nėra skirta naudoti ar gydyti vaikams.

 

Atsargumo priemonės

Canesbalance makšties ovules yra saugu naudoti nėštumo metu, tačiau, jeigu esate nėščia ir manote, kad jums yra makšties infekcija, turėtumėte apsilankyti pas gydytoją.

Venkite naudoti Canesbalance makšties ovules, jeigu bandote pastoti, nes ovulės pH yra žemas, todėl makšties terpė ne tokia palanki spermai.

Nenaudokite kaip kontraceptinės priemonės.

 

Daugiau informacijos ir atsakymų į dažniausiai užduodamus klausimus ieškokite interneto svetainėje www.canesten.lt

 

Teksto peržiūros data: 2020 m. kovo 3 d. 

 

Gamintojas:

Rolf Kullgren AB, Ågatan 4, 646 30 Gnesta, Švedija

 

Platintojas:

UAB Bayer

Sporto 18, LT-09238, Vilnius

Lietuva

El. paštas: [email protected]

Panašios prekės

Rekomenduojamos prekės